Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

BMW ή ΜΙΝΙ στα μέτρα σας με την BMW Group Financial Services

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW ή ΜΙΝΙ στα μέτρα σας με την BMW Group Financial Services

Fleet Cars

BMW ή ΜΙΝΙ στα μέτρα σας με την BMW Group Financial Services

Fleet Cars

Πραγματικά ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα προσφέρει η BMW Group Financial Services που κάνουν την απόκτηση της BMW ή του MINI που ονειρεύεστε ευκολότερη από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

 

Με 14 χρόνια παρουσίας και στην Ελλάδα η BMW Group Financial Services είναι σε θέση και προσφέρει ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις που κάνουν την απόκτηση μοντέλων των BMW και MINI όχι μόνο εύκολη αλλά και σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Αφού λοιπόν έχετε καταλήξει και διαμορφώσει το BMW ή το ΜΙΝΙ που επιθυμείτε, σειρά έχει η επιλογή εκείνης της οικονομικής λύσης που θα σας φέρει πιο κοντά στο αγαπημένο σας μοντέλο με τον τρόπο που σας συμφέρει περισσότερο. Και η BMW Group Financial Services έχει τις λύσεις για να καλύψει τις προσδοκίες σας μέσω χρηματοδότησης ή μίσθωσης. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.

 

Ολοκληρωμένα προγράμματα BMW All Inclusive και All In MINI

Advertisement

H BMW Group Financial Services σχεδίασε τα ολοκληρωμένα χρηματοδοτικά προγράμματα BMW All Inclusive και All In MINI με προνομιακούς όρους που σας επιτρέπουν να απολαύσετε το μοντέλο της αρεσκείας σας στο μέγιστο.

Advertisement

Το εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα έρχεται με προνομιακό επιτόκιο 4,9%* και δίνει τη δυνατότητα για εξόφληση σε έως και 48 δόσεις με την προκαταβολή να ξεκινά μόλις από το 10%, ώστε να  το προσαρμόσετε και τα δύο στον δικό σας προϋπολογισμό.

Στις υπηρεσίες του προγράμματος περιλαμβάνονται η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας αλλά και η Επέκταση της Εγγύησης του, ενώ μπορείτε να συμπεριλάβετε σε αυτές τόσο το service όσο και την προστασία του Δανείου και των Δόσεων.

Ειδικά η ασφάλιση αυτοκινήτου που παρέχεται σε συνεργασία με την Allianz περιλαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις, εντάσσεται στα χρηματοδοτικά προγράμματα και δεν επιβαρύνεται με τόκους.

Advertisement

Έτσι στη μηνιαία δόση, μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες χρηματοδότησης του μοντέλου που επιθυμείτε, έχετε πλήρη έλεγχο των δαπανών σας για ολόκληρη τη διάρκεια του προγράμματος, αισθάνεστε ασφάλεια και δεν ανησυχείτε για απρόβλεπτα έξοδα.

Με την τελευταία μεγάλη δόση να απομένει στο τέλος του προγράμματος, έχετε στην διάθεσή σας μια σειρά από επιλογές που σας απελευθερώνουν πραγματικά. Μπορείτε να εξοφλήσετε το δάνειο σας ή επιπλέον 1) να αναχρηματοδοτήσετε την τελευταία μεγάλη δόση, 2) να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας χωρίς να σας βαραίνει κάποια άλλη υποχρέωση, 3) να ανταλλάξετε το αυτοκίνητό σας με ένα νέο μοντέλο του BMW Group!

LEASING Free2Drive, η εύκολη μίσθωση

Με το πρόγραμμα Free2Drive η BMW Group Financial Services σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τα οικονομικά και φορολογικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η μίσθωση αυτοκινήτου και να χαρείτε ακόμη περισσότερο το νέο σας BMW ή MINI.

Με το Leasing Free2Drive δεν χρειάζεται πρώτο αυξημένο μίσθωμα (προκαταβολή). Ο πελάτης καθορίζει τη διάρκεια μίσθωσης και τα χιλιόμετρα χρήσης που επιθυμεί και απολαμβάνει την οδηγική εμπειρία της BMW ή του ΜΙΝΙ που θα επιλέξει.

Στο Leasing που παρέχεται από την BMW Group Financial Services περιλαμβάνεται πρόγραμμα συντήρησης και επισκευών με Γνήσια Ανταλλακτικά, αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της BMW Hellas.

Επιπλέον σημαντικές παροχές είναι η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (μικτή ασφάλεια) Allianz και η 24ωρη οδική βοήθεια για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Ακόμη καλύπτονται όλες οι διαδικασίες που αφορούν πληρωμή και αποστολή των τελών κυκλοφορίας για όλη τη διάρκεια του προγράμματος ενώ στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνεται και όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα χρειαστεί.

Electrified All Inclusive, για τα ηλεκτροκίνητα

BMW Financial

Ειδικά για τα ηλεκτρικά μοντέλα BMW i3 και BMW i3s, καθώς και για όλη τη γκάμα Plug-in υβριδικών μοντέλων νέας γενιάς (BMW X1, BMW X3, BMW X5, Σειρά 2 Active Tourer, Σειρά 3, Σειρά 5 και Σειρά 7), η BMW Financial Services προσφέρει το πρόγραμμα «Electrified ALL INCLUSIVE» που εξασφαλίζει:

-Προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 3,9%*
-Διάρκεια αποπληρωμής έως 48 μήνες
-Ασφάλιση και Επέκταση Εγγύησης, άτοκα
-Τελευταία μεγάλη δόση με ελευθερία επιλογών:

1)Εξόφληση και απόκτηση του οχήματος,
2)Επιστροφή του οχήματός στην BMW Financial Services ή
3)Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης με διάρκεια έως 48 μήνες.

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο, πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128 / 1975.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα του BMW Group είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες BMW και ΜΙΝΙ