Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Άτοκα τα Citroen C3 και C3 Aircross

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άτοκα τα Citroen C3 και C3 Aircross

ΑΓΟΡΑ

Άτοκα τα Citroen C3 και C3 Aircross

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή των C3 και C3 Aircross να τα αποκτήσει με χρηματοδότηση που περιλαμβάνει μηδενικό επιτόκιο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα μοντέλα της μάρκας προϋποθέτει προκαταβολή 35% και αποπληρωμή σε 36 μήνες, χωρίς την επιβάρυνση του επιτοκίου.

Με το πρόγραμμα αυτό το ποσόν της μηνιαίας δόσης, πάντα με προκαταβολή 35%, ορίζεται μόνο από τα 217,77 ευρώ για το Citroen C3, ενώ για το C3 Aircross από τα 278,81 ευρώ. Παράλληλα με αυτό το πρόγραμμα, συνεχίζει να ισχύει και η 5ετής εγγύηση για τα μοντέλα της Citroen.

Εκτός τώρα από το παραπάνω συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η Citroen δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του νέου C3 iTouch σε άκρως προνομιακή τιμή για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Η έκδοση αυτή του γαλλικού μικρού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav: Σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές, Κάμερα οπισθοπορείας και Αισθητήρες παρκαρίσματος.

Advertisement
Advertisement

C3 & C3 Aircross 640