Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Moto GP: “Βιβλική” βροχή στο Μιζάνο

Ελλάδα 7:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Moto GP: “Βιβλική” βροχή στο Μιζάνο

NEWSMOTO

Moto GP: “Βιβλική” βροχή στο Μιζάνο

NEWSMOTO

Χωρίς ιδιαίτερο νόημα κύλησε η Παρασκευή, στο πλαίσιο του δέκατου-τρίτου γύρου της σεζόν για το MotoGP που διεξάγεται στη πίστα του Μιζάνο. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο δεκατρείς αναβάτες τόλμησαν να βγουν στην πίστα που ακόμα κι όταν άρχισε να στεγνώνει, είχε σημεία της γεμάτα νερό. Όπως είναι ευνόητο, οι χρόνοι δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία, πράγμα που αντανακλάται και στη κατάταξη της ημέρας αφού οι όχι και τόσο μυημένοι στο σπορ, θα αργήσετε να διαβάσετε γνωστό σας όνομα.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε και λέμε λοιπόν: η καλύτερη επίδοση της ημέρας ανήκε στον Κάρελ Έιμπραχαμ με τη Ducati της Cardion AB Motoracing, που ήταν κατά ένα και πλέον δευτερόλεπτο ταχύτερος του Ντανίλο Πετρούτσι της CAME lodaRACING Project. Τρίτος χρόνος για τον Τζέιμς Έλισον της Paul Bird Motorsport, μπροστά από τον Μικέλε Πίρο της San Carlo Honda Gresini και τον Γιόνι Ερνάντεζ της Avintia Blusens.

Στο ντεμπούτο του με την εργοστασιακή ομάδα της Honda, ο Τζόναθαν Ρία ήταν έκτος, μπροστά από τον Ντέιβιντ Σάλομ της Avintia, την εργοστασιακή Yamaha του Μπεν Σπις, την εργοστασιακή Ducati του Νίκι Χέιντεν και τον Ράντι Ντε Πουνιέ της Power Electronics Aspar.

Οι υπόλοιποι συνήθεις ύποπτοι και διεκδικητές του τίτλου, αύριο, όπου ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος.

Advertisement
Advertisement