Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η SsangYong επιστρέφει

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η SsangYong επιστρέφει

Mobility

Η SsangYong επιστρέφει

Mobility

Η SsangYong λίγο πριν αλλάξει όνομα, αποκαλύπτει το αμιγώς ηλεκτρικό Torres EVX, που είναι και το νέο διαβατήριο της για την Ευρώπη και φυσικά και την Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτροκίνηση έχει αλλάζει εντελώς τα  δεδομένα προδιαγραφών και της Ε.Ε. αφού ο βασικότερος αποτρεπτικός παράγοντας των εταιρειών για να διαθέτουν ένα αυτοκίνητο στην Ευρώπη, που είναι οι αυστηρές προδιαγραφές ρύπων, με τα ηλεκτρικά έχει καταρρεύσει…

Οι πόρτες είναι ανοιχτές πλέον για μεγάλες επιστροφές αυτοκινητοβιομηχανιών σε Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα, εφόσον κάποιος ενδιαφερθεί να αναλάβει τις εισαγωγές. Μία τέτοια επιστροφή μπορεί να κάνει και η θρυλική  SsangYong η οποία θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό SUV.

Το Torres EVX στην κορεάτικη αγορά, η SsangYong το προσφέρει και με βενζινοκίνητη εκδοχή με μικρές αισθητικές διαφορές.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, έρχεται η ώρα της αμιγώς ηλεκτρικής, που αποκαλύφθηκε με ένα σύντομο video, βάζοντάς μας να περιμένουμε –μαζί με τους Κορεάτες- για όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου μέχρι το τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα, στις 30 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του Seoul Mobility Show 2023, η κορεάτικη εταιρεία θα δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση του μοντέλου.

Θυμίζουμε πως το συμβατικό Torres έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Ιούνιο και τώρα, με την αμιγώς ηλεκτρική του εκδοχή, η SsangYong θέλει να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά, καθώς και τις συνολικές πωλήσεις του μοντέλου. Αισθητικά, οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος, όπου η νέα έκδοση δείχνει πολύ πιο σύγχρονη με εκτενή χρήση LED.

Advertisement

Πέραν όμως της εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης, το αμιγώς ηλεκτρικό Torres εμφανίζεται αναβαθμισμένο και τελείως διαφορετικό από εκείνο των εκδόσεων του μοντέλου με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης (που παρεμπιπτόντως είναι 1,5 λίτρων τετρακύλινδρος turbo). Στο ηλεκτρικό, βρίσκουμε μια διάταξη με δύο οθόνες ψηλά στο ταμπλό. Περισσότερες πληροφορίες, θα έχουμε για το μοντέλο στο τέλος του μήνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lancia Emozione Pu+Ra: Θα είναι η σύγχρονη Stratos;
Ποσο θα κοστίζει το Honda Type R στην Ελλάδα
Δοκιμή: Opel Crossland 1.2 Turbo 130 PS Auto

 

Advertisement