Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκινά ο 33ος Μαραθώνιος Οικονομίας

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκινά ο 33ος Μαραθώνιος Οικονομίας

ΝΕΑ

Ξεκινά ο 33ος Μαραθώνιος Οικονομίας

ΝΕΑ

Ο Ευρωπαϊκός Μαραθώνιος Οικονομίας της Shell επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Make the Future, και θα πραγματοποιηθεί στο Queen Elizabeth Olympic Park του Λονδίνου από τις 25 έως τις 28 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement


Συνολικά, 178 ομάδες φοιτητών από 28 χώρες της Ευρώπης κι άλλων γεωγραφικών περιοχών εργάστηκαν σκληρά για να ολοκληρώσουν τα εξαιρετικά αποδοτικά οχήματά τους, προκειμένου να ανταγωνιστούν στην εν λόγω πίστα, στην εμβληματική πόλη του Λονδίνου. Ο διαγωνισμός προκαλεί τους φοιτητές να διευρύνουν τα όρια της ενεργειακής απόδοσης, καθώς οι ομάδες καλούνται να διανύσουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση, καταναλώνοντας τη μικρότερη δυνατή ποσότητα καυσίμου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε., επίσημου licensee της Shell για την Ελλάδα, Γιώργος Χατζόπουλος, δήλωσε: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε φοιτητές από όλη την Ευρώπη να συγκεντρώνονται για να ξεπεράσουν τα όρια της τεχνολογίας με σκοπό να βρουν τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας. Υπάρχει μια εξαιρετικά δημιουργική ατμόσφαιρα και συνεργατικότητα, που καθιστούν τον Μαραθώνιο ξεχωριστό! Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Ελλάδα είναι και φέτος μέρος αυτού, αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά δεν σταματά να αγωνίζεται και να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Η Coral στέκεται ενεργά στο πλευρό των ελληνικών ομάδων κι ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους».