Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: To πολυτελές Abarth 695 Rivale

Ελλάδα 7:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: To πολυτελές Abarth 695 Rivale

ΝΕΑ

Video: To πολυτελές Abarth 695 Rivale

ΝΕΑ

Το νέο μοντέλο της Abarth ονομάζεται «695 Rivale» και είναι επηρεασμένο από την κορυφαία εταιρεία πολυτελών γιοτ Riva, η οποία άλλωστε έχει εμπνεύσει και το πριν λίγους μήνες παρουσιασμένο Fiat 500 Riva.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ειδικά για το μοντέλο της Abarth, αρχικά το 695 Rivale ξεχωρίζει με την ειδική μπλε και γκρι εξωτερική του βαφή, που συνδυάζεται με περιμετρική ρίγα σε γαλάζιο χρώμα και σατέν χρώμιο στις πόρτες και το πορτ-μπαγκάζ. Οι χρωματισμοί αυτοί παραπέμπουν στο πολυτελές γιοτ Riva 56 Rivale.

Στο εσωτερικό, το κεντρικό φιλέτο στο ταμπλό μπορεί να παραγγελθεί σε carbon ή μαόνι ξύλο, ενώ υπάρχουν μπλε δερμάτινα καθίσματα, εσωτερικό θυρών και θόλος πίνακα οργάνων, μαζί με τιμόνι με μαύρο ή μπλε πάνω τμήμα, αλλά και επιλογέα ταχυτήτων σε carbon ή μαόνι. Τη μοναδικότητα του μοντέλου τονίζει και η παρουσία μιας πλακέτας αρίθμησης με τον αριθμό παραγωγής του Abarth 695 Rivale, στην οποία μπορεί να αναγραφεί και το όνομα του αγαπημένου γιοτ του ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Abarth 695 Rivale είναι ο 1.400άρης turbo βενζινοκινητήρας της Abarth με τους 180 ίππους ισχύος και τα 250 Nm ροπής, που προσφέρει 0-100 km/h σε 6,7 sec και τελική ταχύτητα 225 km/h.