Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Επιστρέφει η Mustang Shelby GT500

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Επιστρέφει η Mustang Shelby GT500

ΝΕΑ

Video: Επιστρέφει η Mustang Shelby GT500

ΝΕΑ

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της Mustang αφού το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τους επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Δεν ήταν μόνο η παρουσίαση της Bullitt, τώρα ήρθε η προαναγγελία της επιστροφής της Shelby GT500!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με ένα σύντομο αλλά περιεκτικότατο video που βάζει φωτιές, η Ford συνδέει το ένδοξο παρελθόν με το φιλόδοξο μέλλον, δείχνοντας μας την αναβίωση του θρύλου! Βέβαια με ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες και όχι κανονικό τηλεοπτικό γύρισμα, άλλωστε μιλάμε για μοντέλο που θα δούμε το 2019.

Εκεί που πρέπει να σταθούμε, είναι η ιπποδύναμη του εν λόγω μοντέλου που θα είναι στα 700+ άλογα, αριθμός που αφήνει υποσχέσεις καθώς θα έχουμε να κάνουμε με το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της Ford με άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Το teaser μας δείχνει… στιγμές, όπως την πίσω αεροτομή, τις ποδιές στο πλάι, τον επιθετικό σχεδιασμό του πρόσθιου μέρους αλλά δεν μας αποκαλύπτει περισσότερα. Ούτε και η μάρκα με το μπλε οβάλ σήμα. Είναι λοιπόν ακόμα άγνωστο αν αυτή η στρατιά αλόγων θα έρθει από βελτιωμένη έκδοση του γνωστού V8 5.2lt κινητήρα που εφοδιάζει τη Mustang Shelby GT350 ή αν θα δούμε ένα νέο κινητήριο σύνολο.

Φημολογείται όμως, πως μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν θα είναι η τοποθέτηση αυτόματου κιβωτίου, λογικά του 10τάχυτου που η Ford χρησιμοποιεί στο F-150 Raptor.

Περισσότερα στο video teaser που ακολουθεί…

Advertisement