Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck και το τρέιλερ πολυτελές σπίτι!

Ελλάδα 18:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Cybertruck και το τρέιλερ πολυτελές σπίτι!

ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck και το τρέιλερ πολυτελές σπίτι!

ΝΕΑ

Αυτό το προσαρμοσμένο τρέιλερ Tesla Cybertruck RV είναι πραγματικά εξαιρετικό. Είναι ένα σπίτι με ρόδες και ταιριάζει ακριβώς με το μοντέρνο σχεδιασμό του Cybertruck.

Advertisement
Advertisement

Το ρυμουλκούμενο είναι αρκετά μεγάλο σε μήκος κάτι που αποκαλύπτεται στο προφίλ του. Δεν υπάρχουν ακριβείς αριθμοί για το μέγεθος του, αλλά φαίνεται να είναι πάνω από 30 μέτρα, ενώ το εξωτερικό στυλ αν και με όχι τόσες γωνίες όπως το Cybertruck, εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τις αιχμηρές ακμές που είδαμε και στο επερχόμενο ηλεκτρικό φορτηγό της Tesla.

Το εξωτερικό μπορεί να φαίνεται μάλλον basic, αλλά το εσωτερικό είναι εντελώς διαφορετικό. Ρίξτε μια ματιά στις ανέσεις που υπάρχουν μέσα και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει αρκετός χώρος για να ζήσετε άνετα μέσα σε αυτό το… κινούμενο σπίτι. Η οικεία με τροχούς Cybertruck διαθέτει μεγάλο υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καναπέ που μετατρέπεται σε τραπεζαρία, ακόμη και ντους / μπάνιο που αποκαλύπτεται μόνο όταν αυτό χρειάζεται.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, υπάρχει ηλιακό σύστημα στην κορυφή του RV και πιθανώς κάποιο είδος συστήματος αποθήκευσης ενέργειας. Φυσικά, αυτά είναι απλά renders και οτιδήποτε πραγματικό θα πρέπει να το δούμε στον έξω κόσμο σε αληθινή μορφή. Ωστόσο, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θα υπάρξει ζήτηση για ένα RV / τρέιλερ που ταιριάζει με το στυλ του Cybertruck. Αυτό δεν είναι το πρώτο camper εμπνευσμένο από το Cybertruck και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο. Έχουν προηγηθεί και άλλες προτάσεις που έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση.