Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To supercar της DS

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To supercar της DS

ΝΕΑ

To supercar της DS

ΝΕΑ

Υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα η γνωστή μας DS, ο πολυτελής βραχίονας της Citroen, να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό υβριδικό supercar με σκοπό να ανταγωνιστεί τη BMW i8. Αυτά μόνο ως ευχάριστα νέα μπορούν να χαρακτηριστούν…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι αρχικές αναφορές υποδεικνύουν ότι το αυτοκίνητο μπορεί να πάρει έμπνευση σχεδιασμού από το E-Tense Concept αλλά μόλις συναντήσαμε ένα ακόμη πιο τολμηρό concept και αλήθεια είναι πως μας αρέσει ακόμη περισσότερο.

DS-Supercar-Renderings-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Αποτελεί έργο του δημιουργού Behance Aaron Jaryong Koo και αποκαλείται supercar DS, έχει ελάχιστη ομοιότητα με το E-Tense Concept και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός Citroen με τα πρωτοποριακά έργα του Jean Paul Gaultier, ενός πολύ γνωστού σχεδιαστή μόδας. Όπως θα δείτε στην παρακάτω συλλογή, ο Jaryong Koo δημιούργησε τρεις διαφορετικές παραλλαγές του supercar, το καθένα με τη δική του εμφάνιση.

Το πρώτο είναι ίσως το αγαπημένο μας και ενσωματώνει προβολείς που αποτελούνται από τέσσερις οριζόντιες λυχνίες LED, με ένα ελαφρύ φως φρένων LED στη βάση του πίσω παρμπρίζ και περιλαμβάνει πίσω ένα σύστημα ώστε να διαχέεται ο αέρας κάτω από το αμάξωμα, ενεργώντας αποτελεσματικά ως πίσω πτέρυγα.

DS-Supercar-Renderings-tsiro-640-1

Advertisement

Τα άλλα δύο σχέδια, που αποκαλούνται Direction B και Direction C, επεκτείνουν την αρχική σχεδίαση, αλλά ωθούν τα πράγματα στο επίπεδο επιστημονικής φαντασίας με το να προεξέχει το πλαίσιο του αμαξώματος, διαθέτοντας μεγάλους αεραγωγούς και περίεργα σχήματα. Αν ένα supercar DS γίνει πραγματικότητα, είναι απίθανο να φτάσει στην παραγωγή πριν από το τέλος της δεκαετίας.