Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To supercar της Aston Martin

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To supercar της Aston Martin

ΝΕΑ

To supercar της Aston Martin

ΝΕΑ

Σε 3 χρόνια από σήμερα η βρετανική φίρμα θα μας παρουσιάσει το νέο της supercar. Οι Βρετανοί φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους Ιταλούς και ειδικότερα την Ferrari 488. Θα καταφέρουν να τους κερδίσουν;

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (Kf@newsauto.gr)

Πλούσιο σε μοντέλα είναι το πλάνο της Aston Martin για τα επόμενα χρόνια, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει ολομέτωπη επίθεση στους Γερμανούς και Ιταλούς ανταγωνιστές της. Μεταξύ αυτών των μοντέλων που θα δούμε έως το 2023 περιλαμβάνεται και ένα νέο supercar με το οποίο η Aston Martin θα επιδιώξει να ανταγωνιστεί την Ferrari 488.

H συγκεκριμένη είδηση φαίνεται ότι έχει επιβεβαιωθεί και από τον CEO της εταιρείας, τον Andy Palmer, ο οποίος έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε μια Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Aπό τις ελάχιστες πληροφορίες που γνωρίζουμε προκύπτει ότι το supercar της Aston Martin θα φέρει biturbo κινητήρα με απόδοση πάνω από 600 άλογα. Η κίνηση θα περνά-κατά πάσα πιθανότητα- και στους 4 τροχούς με επιλογή για drift mode. Για την κατασκευή του πλαισίου θα χρησιμοποιηθεί ανθρακόνημα και αλουμίνιο και το τελικό κόστος του αυτοκινήτου υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Tέλος, με βάση και την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα που σας παρουσιάζουμε φαίνεται ότι οι Βρετανοί θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αμάξωμα σε επίπεδο σχεδίασης.