Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Skoda Kodiaq και σε αγροτικό

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Skoda Kodiaq και σε αγροτικό

ΝΕΑ

Το Skoda Kodiaq και σε αγροτικό

ΝΕΑ

Οι περισσότερες mainstream αυτοκινητοβιομηχανίες που επικεντρώνονται σε φιλικά προς τον προϋπολογισμό οικογενειακά μοντέλα, σπάνια σκέφτονται να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Ένα λάθος και οι πελάτες ίσως ξεχάσουν τα πάντα για την εμπιστοσύνη στο σήμα και πάνε σε άλλο κατασκευαστή. Δείτε αυτό το Skoda…

Advertisement
Advertisement

 

Φυσικά, η Skoda είναι ευρέως γνωστό πως σκέφτεται λίγο διαφορετικά από καιρό σε καιρό. Στην πραγματικότητα, ήταν αρκετά τολμηροί να βγάλουν το Roomster το 2007, το οποίο ήταν ιδιαίτερα περίεργο. Έτσι, αν κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει το status quo στην Ευρώπη, θα μπορούσε να είναι η Skoda, μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες της Γηραιάς Ηπείρου, χάρη στα καθιερωμένα Octavia, Fabia και Superb.

Το Kodiaq είναι ένα νέο παιδί στο μπλοκ, ειδικά στην RS έκδοση, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Οκτώβριο στο Auto Show του Παρισιού. Η ισχύς προέρχεται από ένα βενζινοκινητήρα 2.0 TSI biturbo με 240 PS και 500 Nm ροπής ενώ υιοθετεί αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG αλλά και σύστημα τετρακίνησης. Τώρα φανταστείτε ότι παίρνετε αυτό το αυτοκίνητο και το μετατρέπετε σε φορτηγό μικρού μεγέθους, όπως ακριβώς έκανε και η X-Tomi Design. Όχι μόνο θα ήταν διασκεδαστικό, περίεργο και ενδιαφέρον να το δούμε στην πραγματικότητα, αλλά θα ήταν και πιο ανθεκτικό καθώς και χρηστικό από ένα κανονικό Kodiaq.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, απ’ όσο γνωρίζουμε, δεν πρόκειται να συμβεί. Κι αυτό επειδή η ίδια η Skoda δεν έχει μιλήσει καν για κάποιο φορτηγό και, επιπλέον, εργάζεται επί του παρόντος εντατικά στο Scala και την επέκταση του χαρτοφυλακίου των SUV.