Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Passat με απενεργοποίηση κυλίνδρων

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Passat με απενεργοποίηση κυλίνδρων

ΝΕΑ

Το Passat με απενεργοποίηση κυλίνδρων

ΝΕΑ

Να αποδείξει ότι ένα μεσαίο sedan μπορεί να είναι οικονομικό στην κατανάλωση, χωρίς υβριδικό σύστημα ή καν κινητήρα diesel, επιχειρεί η Volkswagen με το πρωτότυπο Passat BlueMotion. Το εξοπλίζει με το γνωστό 1.4 TSI ισχύος 150 PS και ροπής 25,4 kgm, τεχνολογίας ACT, και θα το παρουσιάσει στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα Active Cylinder Management που πρωτοεμφανίστηκε στα ευρωπαϊκά Polo και Golf απενεργοποιεί δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους όταν ο οδηγός δεν πατά με δύναμη το πεντάλ του γκαζιού. Στην εξοικονόμοιση καυσίμου συμβάλλουν επίσης το start/stop αλλά και η αποσύνδεση του κιβωτίου DSG από τον κινητήρα, Idag finns det hundratals olika onlinesverigecasinon.com , vissa seriosare an andra. όταν το Passat έχει αναπτύξει ταχύτητα και ο οδηγός βγάλει το πόδι του από το γκάζι.

Οι αριθμοί που ανακοίνωσε πάντως η Volkswagen Αμερικής δεν εντυπωσιάζουν, καθώς κάνει λόγο για κατανάλωση 5,6 lt/100 km στον αυτοκινητόδρομο.

Στο Ντιτρόιτ η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει και το Dune Concept, μία off road παραλλαγή του Beetle. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement