Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Subaru WRX STI θα αλλάξει τα δεδομένα

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Subaru WRX STI θα αλλάξει τα δεδομένα

ΝΕΑ

Το νέο Subaru WRX STI θα αλλάξει τα δεδομένα

ΝΕΑ

Υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν γνωρίζουμε για τη νέα γενιά του θρυλικού sedan της Subaru, με την εταιρεία να ισχυρίζεται πως το WRX STI του 2022 θα μας κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς να ξέρουμε και πολλά για τα νέα WRX και WRX STI, έχουμε την υποχρέωση να περιμένουμε υπομονετικά για να δούμε πως ακριβώς θα μας κάνει η νέα γενιά να ξεχάσουμε όσα ξέραμε.

Το μόνο σίγουρο (κι αυτό όχι τελείως) είναι πως η νέα γενιά του super sedan της Subaru θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στη σχεδίαση με το Levorg, το οποίο όπως όλα δείχνουν αποτελεί τη νέα αισθητική νόρμα για τα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας. Σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, το WRX θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2021 και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν αργότερα μέσα στο ίδιο έτος. Τον Ιούνιο του 2022, αναμένεται να ακολουθήσει το WRX STI, όντας ενισχυμένο σε όλους τους τομείς. Αμφότερες οι εκδόσεις φημολογείται ότι μοιράζονται έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα μπόξερ 2,4 λίτρων που θα αποδίδει 400 ίππους στην έκδοση STI.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια για να δούμε τα γρηγορότερα sedan της Subaru, από τότε που η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά το μέλλον των αυτοκινήτων του είδους με το πρωτότυπο Viziv που έκανε ντεμπούτο τον Ιανουάριο του 2018 στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο (φωτογραφίες). Όπως φαίνεται όμως, έχουν αρχίσει κα κυκλοφορούν πληροφορίες που αν μη τι άλλο, είναι καλό σημάδι για την εξέλιξη και το μέλλον ενός μοντέλου που έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην αγορά και τους φίλους του motorsport.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI

To εξωφρενικό Hoonigan Subaru WRX STI (VIDEO)

Advertisement

Στα άκρα με το ολοκαίνουργιο Subaru BRZ (VIDEO)