Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To εξωφρενικό Jeep Wrangler της Oracle

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To εξωφρενικό Jeep Wrangler της Oracle

ΝΕΑ

To εξωφρενικό Jeep Wrangler της Oracle

ΝΕΑ

Εάν είστε από αυτούς που θεωρούν πως η εμφάνιση του Jeep Wrangler είναι υπέρ του δέοντος διακριτική τότε μάλλον χρειάζεστε το κιτ φωτισμού που έχει φτιάξει η Oracle για το σκληροπυρηνικό off-road.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο σίγουρο είναι πως ενεργοποιώντας το κιτ φωτισμού Lighting Vector ProSeries της Oracle δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε απαρατήρητοι. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κιτ αντικατάστασης της εργοστασιακή μάσκας με μια νέα η οποία εκτός από διαφορετικά φωτιστικά σώματα είναι εφοδιασμένη με μια λωρίδα LED η οποία περιβάλλει τα φώτα και διατρέχει το επάνω μέρος της μάσκας. Μάλιστα κατά την ενεργοποίηση των φώτων τα LED ανάβουν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο προσφέροντας ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό οπτικό εφέ.

Το κιτ περιλαμβάνει επιπλέον φώτα πορείας ενσωματωμένα επάνω στον προφυλακτήρα τα οποία έχουν τρεις σκάλες λειτουργίας. Τα φώτα είναι μάλιστα ρυθμιζόμενα καθ’ύψος ώστε να είναι δυνατή η βέλτιστη στόχευσή τους ακόμα και αν το κιτ τοποθετηθεί σε αυτοκίνητα με αυξημένο ύψος. Ως επιπλέον εξοπλισμός προσφέρεται και κρυφός φωτισμός για τους θόλους ο οποίος ενισχύει το οπτικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα είναι διαθέσιμη τόσο για το νέο Wrangler όσο και για την προηγούμενη γενιά αλλά και για το Gladiator ενώ φυσικά υπάρχει δυνατότητα βαψίματος στην απόχρωση του υπόλοιπου αυτοκινήτου. Το κόστος του συγκεκριμένου κιτ στις ΗΠΑ κυμαίνεται λίγο κάτω από τα 900 δολάρια.