Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δείξει στη ΔΕΘ η Fiat;

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα δείξει στη ΔΕΘ η Fiat;

ΝΕΑ

Τι θα δείξει στη ΔΕΘ η Fiat;

ΝΕΑ

Η FCA Greece συμμετέχει σε ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα με διεθνή ακτινοβολία, την 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη των επισήμων διανομέων της στη συμπρωτεύουσα.

Advertisement
Advertisement

Με αρωγούς λοιπόν τη Κουμαντζιάς ΑΕ και τη Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, το κοινό που θα βρεθεί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΔΕΘ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά ολόκληρη τη γκάμα των αυτοκινήτων της Fiat και της Fiat Professional.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η οικογένεια του Fiat 500, και συγκεκριμένα το 500 Mirror, το 500X S-Design και το 500L, με τα δύο πρώτα να κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, παρούσα θα είναι η ολοκληρωμένη οικογένεια του Tipo (4Θ, 5Θ και SW), που προσφέρεται στην Ελλάδα σε τιμές που ξεκινούν από 11.990€. Τέλος, από το περίπτερο της Fiat δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περιπετειώδες Panda Cross.

Τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat εκπροσωπούν το νέο pick up Fullback που συνοδεύεται από 8 χρόνια εγγύηση, το ιδανικό όχημα μεταφοράς προσωπικού Talento Combi, τo ευρύχωρο Doblo Cargo και το van φτιαγμένο για την πόλη Fiorino.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες της Έκθεσης στα περίπτερα των δύο διανομέων μπορούν να επωφεληθούν από προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)