Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα αλλάξει στο επόμενο Cactus;

Ελλάδα 16:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα αλλάξει στο επόμενο Cactus;

ΝΕΑ

Τι θα αλλάξει στο επόμενο Cactus;

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της Citroen δουλεύουν πλέον επάνω σε μια εντελώς νέα γενιά του ιδιότυπου Cactus, το οποίο αδιαμφισβήτητα έχει προκαλέσει αίσθηση όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με την ιδιαίτερη σχεδίαση εντός και εκτός, αλλά και με τον λιτό και πρακτικό χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η γαλλική φίρμα προσανατολίζεται πρώτα να ανανεώσει ελαφρώς το Cactus και κατόπιν να προχωρήσει σε μια εντελώς νέα γενιά. Η CEO της Citroen, κα Linda Jackson μεταξύ άλλων τόνισε: «H ανανεωμένη έκδοση του C4 Cactus είναι έτοιμη. Τώρα ταιριάζει καλυτέρα στη στρατηγική μας, η Citroen πάντα πρωτοπορεί».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το επόμενο Cactus θα αφήσει λίγο πιο πίσω την SUV σχεδίαση, υιοθετώντας μια πιο κλασική εμφάνιση αμιγώς πεντάθυρου χωρίς τα air bumps που το έκαναν να ξεχωρίζει μέχρι σήμερα. Ο επικεφαλής στρατηγικής της μάρκας Xavier Peugeot είπε για το θέμα: «Δεν πρέπει να είμαστε όμηροι των air bumps, άρα θα τα προσθέτουμε ανάλογα τα μοντέλα, τις κατηγορίες και τις αγορές. Θα κατασκευάσουμε νέα αυτοκίνητα στους επόμενους μήνες και θα έχουμε τρόπους να τα χρησιμοποιήσουμε εκ νέου». Πάντα με βάση τον ίδιο, το Cactus θα ποντάρει εκ νέου στον διαφορετικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement