Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι μας κρύβουν; Αυτοκίνητα χάνονται ξαφνικά σε μυστική κρύπτη! (+video)

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι μας κρύβουν; Αυτοκίνητα χάνονται ξαφνικά σε μυστική κρύπτη! (+video)

ΝΕΑ

Τι μας κρύβουν; Αυτοκίνητα χάνονται ξαφνικά σε μυστική κρύπτη! (+video)

ΝΕΑ

Τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον δρόμο εξαφανίζονται ξαφνικά σε μία μυστική κρύπτη; Υπάρχει κάποιο πείραμα μεταφοράς της ύλης σε εξέλιξη ή κάτι άλλο ακόμα πιο ανησυχητικό συμβαίνει;

Advertisement
Advertisement

Πολλά και ανεξήγητα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα. Και όλο και πληθαίνουν τελευταία οι απόψεις που εκφράζονται σχετικά με το ότι δεν είμαστε μόνοι μας στην Γη και ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας. Και ότι υπάρχουν πολλές και σκοτεινές δυνάμεις που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τους κανόνες της πραγματικότητας και των φυσικών νόμων.

Βλέποντας αυτή την σκηνή από έναν δρόμο μιας μεγαλούπολης, προσπαθούμε να κατανοήσουμε ποια μυστική δύναμη είναι αυτή που κάνει τα οχήματα να εξαφανίζονται.

Η κυκλοφορία στον δρόμο είναι ήσυχη και σχετικά τακτοποιημένη. Όμως τόσο τα μηχανάκια όσο και τα αυτοκίνητα, λες και είναι “υπνωτισμένα” οδηγούνται πάνω προς μία γέφυρα κάτω από την οποία τρέχει νερό.

Advertisement
Advertisement

Και ενώ όλοι περιμένουν ότι τα οχήματα θα εμφανιστούν από την άλλη πλευρά, αυτά εξαφανίζονται σε μία κρύπτη που τα οδηγεί πιθανόν σε κάποια άλλη διάσταση.

Το παράδοξο video κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει όσους το παρακολουθούν, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει εξήγηση με βάση την λογική και την ανθρώπινη αντίληψη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν οι οδηγοί επιστρέφουν από την άλλη διάσταση στην οποία βυθίζονται, προφανώς χωρίς να το γνωρίζουν. Και αν τελικά εξαφανίζονται οριστικά ή αν εμφανίζονται σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη ή του ηλιακού μας συστήματος.

Advertisement

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, για μυστικά όπλα τα οποία μπορούν να αποσυνθέσουν και να επανασυνθέσουν την ύλη σε διαφορετικά σημεία.

Και όλα οδηγούν σε πειράματα από την πλευρά των Κινέζων, που φαίνεται ότι εδώ και καιρό έχουν προχωρήσει σε απτά αποτελέσματα με μεταφορά της ύλης, ξεπερνώντας τους Αμερικανούς και το πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε τι από όλα αυτά είναι αλήθεια. Και σε ποια διάσταση έχουν βρεθεί οι οδηγοί που πέρασαν μέσα από το κτίριο σε κάποιο άλλο χωροχρονικό σημείο. Εσείς έχετε κάποια απάντηση που να εξηγεί όλη αυτή την κατάσταση;

Spoiler: Δείτε με… “άλλο μάτι” την εικόνα και περιορίστε την φαντασία σας. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι δείχνουν αρχικά σε αυτή την πολύ έξυπνη οφθαλμαπάτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Είδε το στήθος της και όχι τη στροφή
Έλεος: Μην κάνετε αυτό το λάθος σε πλημμύρα! (+video)
Απίστευτο: Βρείτε πως βρέθηκε εκεί η 5άρα! (+video)