NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Θα αποκτήσει το Honda NSX μικρό αδερφό;

Ο κόσμος το θέλει, στη Honda θα άρεσε αλλά και πάλι, αυτό δεν σημαίνει πως θα δούμε στους δρόμους ένα σπορ μοντέλο από την ιαπωνική μάρκα που θα θυμίζει σε επιδόσεις το NSX αλλά θα είναι μικρό στο δέμας.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Καιρό τώρα συζητιέται το σενάριο δημιουργίας ενός «Baby NSX», έχουν διαρρεύσει σκίτσα, πατέντες ακόμα και η κατοχύρωση του ονόματος ZSX. Το τελευταίο βήμα ήταν η αποκάλυψη του εντυπωσιακού Sports Vision Gran Turismo που θα μπορούσε να ταιριάξει πλήρως στην περιγραφή αλλά… αφορά μόνο στον ψηφιακό κόσμο του δημοφιλούς video game Gran Turismo Sport.

Μετά τα παραπάνω, κάθε φορά πως εκπρόσωπος της Honda ή της Acura στέκεται μπροστά από μικρόφωνο, κάμερα ή συσκευή ηχογράφησης, είναι στανταράκι πως θα ερωτηθεί σχετικά. Έτσι έγινε με τον επικεφαλής της Acura, Emile Korkor. Και η απάντηση του ήταν χαρακτηριστική των προθέσεων αλλά και της άνευ σχετικού πλάνου πραγματικότητας.

«Ποιος δεν θα ήθελε ένα μικρό NSX;», παραδέχθηκε αλλά έβαλε τελεία στο θέμα ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει στα σκαριά πλάνο δημιουργίας ενός τέτοιου οχήματος.

Όμως κάθε ματιά στο Honda Sports Vision Gran Turismo το οποίο μπορείτε να δείτε από διάφορες οπτικές γωνίες αλλά και σε ένα πολύ ενδιαφέρον video, πατώντας εδώ, δεν μπορεί παρά να σε βάζει σε σκέψεις…