Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Αναβαθμίζει το εσωτερικό των Model S και Model X

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Αναβαθμίζει το εσωτερικό των Model S και Model X

ΝΕΑ

Tesla: Αναβαθμίζει το εσωτερικό των Model S και Model X

ΝΕΑ

Διαφορετικές επιλογές για το εσωτερικό των Model S και Model X προσφέρει πλέον η Tesla, σε μία προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τους πελάτες της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τόσο του “X” ΄όσο και του “S” θα χρησιμοποιείται από εδώ και στο εξής ένα πιο σκούρο φινίρισμα στο γκρι του γραφίτη ενώ θα υπάρχουν και άλλες σύμφωνα με τον Electrek. Επιλογή θα έχει ο πελάτης και στις ξύλινες επενδύσεις με τα φιλέτα ‘Oak Décor’, να είναι μέρος του ανοιχτόχρωμου ‘Cream Premium’ εσωτερικού.

Tesla-CreamPremium-1

Το “πακέτο” Black Textile δεν είναι πλέον διαθέσιμο για τα Model S και X και σύμφωνα με αναφορές αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια της Tesla να βελτιστοποιήσει την διαδικασία της μαζικής παραγωγής. Μπορεί τώρα οι φίλοι της αμερικάνικης εταιρίας να έχουν λιγότερες επιλογές για το εσωτερικό του μοντέλου της προτίμησής τους, ωστόσο, σύμφωνα με την Tesla, αυτές είναι και οι επιλογές που έχουν και την μεγαλύτερη απήχηση, κάτι που συμφωνεί και με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Tesla από την δική της έρευνα.

Advertisement
Advertisement

Tesla-Black

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά που κάνει λόγο για τις νέες επιλογές για το εσωτερικό των Model S και X, οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι Αμερικάνοι έχουν άμεση εφαρμογή. Τόσο άμεση, που ακόμη και τα αυτοκίνητα που ήταν για παράδοση αλλά βρίσκονται ακόμη στο εργοστάσιο, θα αλλάξουν το εσωτερικό τους, πριν παραδοθούν στους πελάτες!

Tesla-White-01