Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To τελευταίο video teaser του νέου Mercedes Sprinter

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To τελευταίο video teaser του νέου Mercedes Sprinter

ΝΕΑ

To τελευταίο video teaser του νέου Mercedes Sprinter

ΝΕΑ

Λίγες ώρες απομένουν μόνο για την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Sprinter και η Mercedes-Benz έδωσε στην δημοσιότητα ένα τελευταίο video teaser για να ανοίξει την όρεξη των επαγγελματιών που αναμένουν πως και πως ένα νέο εργασιακό… «σύντροφο».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Εντός 32 δευτερολέπτων μπορούμε να δούμε λίγα πράγματα από το αναβαθμισμένο επαγγελματικό μοντέλο, που παρότι δεν θα αλλάξει τις βασικές σχεδιαστικές του αρχές, θα έχει διαφορετικό «πρόσωπο» από το επερχόμενο μοντέλο.

Οι Γερμανοί μας δείχνουν μέρη του εσωτερικού το οποίο βέβαια έχουν πρόσφατα αποκαλύψει και μπορείτε να το δείτε κι εσείς πιο κάτω.

Advertisement
Advertisement

Λιτό αλλά με αρκετή τεχνολογία, έγχρωμη οθόνη ψηφιακών ενδείξεων ανάμεσα στο αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο, καθώς και μεγάλη οθόνη αφής να δεσπόζει στο κέντρο της κονσόλας.

mercedes-sprinter18-interior-a640

Το video teaser επιβεβαιώνει πως το νέο Sprinter θα έχει και pickup και cargo van εκδοχή, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο μεγάλο χώρο φόρτωσης αλλά και την τεχνολογία που περικλείεται στο αναβαθμισμένο μοντέλο, που έκανε ντεμπούτο στην αγορά το 1995, ουσιαστικά δημιουργώντας την κατηγορία των μεγάλων ημιφορτηγών.

Advertisement

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με κινητήρια σύνολα, όμως το νέο Sprinter που θα βγει στις αγορές προς τα τέλη του έτους, θα αποκτήσει και ηλεκτρική εκδοχή μέσα στο 2019.

Περισσότερα σε μερικές ώρες, στην παρουσίαση που θα λάβει χώρα στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, Dr. Dieter Zetsche, καθώς και του επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, Volker Mornhinweg.

Advertisement

Μέχρι τότε, δείτε το video teaser που σας παραθέτουμε…