Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πρώτα teasers του Infiniti QX80

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πρώτα teasers του Infiniti QX80

ΝΕΑ

Τα πρώτα teasers του Infiniti QX80

ΝΕΑ

Πριν μερικούς μήνες η Infiniti μας έδωσε μία πρώτη γεύση σχετικά με την εικόνα του νέου, μεγάλου της SUV, παρουσιάζοντας στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το QX80 Monograph Concept (δείτε το πατώντας εδώ). Τώρα, ξεκίνησε τη διαδικασία σταδιακής αποκάλυψης της έκδοσης παραγωγής του QX80.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ήταν αναμενόμενο πως το πρωτότυπο που είδαμε στο «Μεγάλο Μήλο» δεν θα διέφερε σημαντικά από την τελική βερσιόν που θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, στις 14 Νοεμβρίου. Και από τις πρώτες κλεφτές ματιές, αυτό επιβεβαιώνεται…

Διατηρείται ο ίδιος σχεδιασμός της γρίλιας εμπρός αλλά ενώ πανομοιότυπα είναι και τα φωτιστικά σώματα. Στοιχεία που δίνουν στο μεγάλου όγκου SUV πιο μοντέρνα εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Διαφοροποιήσεις θα δούμε και στο εσωτερικό, με την Infiniti να προσθέτει… τεχνολογία και λύσεις που πλέον περιμένει κανείς a priori σε ένα όχημα της συγκεκριμένης κατηγορίας και του συγκεκριμένου κόστους απόκτησης. Και μαζί, κορυφαία ποιότητα υλικών.

QX80-2017-Teaser-c640

Κι αν εκεί η πολυτελής μάρκα-παρακλάδι της Nissan εντόπισε ανάγκες αλλαγών σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, σε κάποιες άλλες δεν θα έχουμε καμία.

Advertisement

Όπως για παράδειγμα στο κινητήριο σύνολο, καθώς θα διατηρηθεί ο V8 χωρητικότητας 5.6 lt και απόδοσης 400 αλόγων ενώ θα συνεχίσει να πατάει στην ίδια πλατφόρμα.