Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα περιπολικά της Mercedes-Benz

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα περιπολικά της Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Τα περιπολικά της Mercedes-Benz

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz παρουσίασε μια σειρά περιπολικών οχημάτων Mercedes και Smart εφοδιασμένων με τον κατάλληλο ειδικό εξοπλισμό.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα περιπολικά της Mercedes-Benz θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Αστυνομικού Εξοπλισμού στη Φρανκφούρτη. Οι προτάσεις της εταιρίας περιλαμβάνουν οχήματα από όλη την γκάμα της και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα X-Class για μονάδες που απαιτούν ικανά οχήματα εκτός δρόμου.

Στα… χρώματα της αστυνομίας έχουν ντυθεί τόσο το νέο Sprinter όσο και το Vito Tourer τα οποία προορίζονται να παίξουν κυρίως ρόλο μεταφοράς προσωπικού. Τέλος για τις ανάγκες περιπολίας και καταδίωξης η Mercedes-Benz προτείνει την E-Class Estate καθώς και την υβριδική GLC 350e 4Matic.

Από την γκάμα της Smart έχει επιλεχθεί η ηλεκτρική έκδοση ως ιδανική για την δημιουργία ενός περιπολικού πόλης ενώ για την κάλυψη των αναγκών ειδικών αποστολών διάσωσης έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ένα θηριώδες Arocs 325 L 8×4 με σχεδόν ανεξάντλητες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Τα περιπολικά είναι προς διάθεση και πώληση για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, σε ειδικές τιμές, ανάλογα με τη χώρα. Είναι προς διάθεση -φυσικά- και για τη χώρα μας, η οποία ήδη έχει τον γηραιότερο στόλο περιπολικών στην Ευρώπη.Θα τολμήσει όμως η Ελληνική Κυβέρνηση να εντάξει και αυτά τα περιπολικά στο στόλο της;