Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μακριά από αυτά τα μεταχειρισμένα

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μακριά από αυτά τα μεταχειρισμένα

ΝΕΑ

Μακριά από αυτά τα μεταχειρισμένα

ΝΕΑ

Το newsauto καταγράφει το Top-10 των αυτοκινητων που πειράζουν περισσότερο οι επιτήδιοι έμποροι. Αυτα δηλαδή που έχουν το μεγαλύτερο ρίσκο στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Το γύρισμα των χιλιομέτρων σε εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αποτελεί την «αγαπημένη» συνήθεια κάποιων επιτήδειων εμπόρων…

…οι οποίοι στο βωμό του κέρδους δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμη και την ασφάλεια των πελατών τους οι οποίοι μετακινούνται με οχήματα αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας.

Το newsauto με επαγγελματία του χώρου,μέσω τουτου online συστήματος των αυτοκινητοβιομηχανιών και των ΚΤΕΟ σε όλη την Ευρώπη έφτιαξε τη λίστα με το Top-10 των αγαπημένων εισαγόμενων μεταχειρισμένων μοντέλων που προτιμούν οι επιτήδειοι και οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν επιλέξουν κάποιο από αυτά ώστε να να μην βρεθούν προ εκπλήξεων και αντιμέτωποι με επισκευές που έχουν υψηλό κόστος.

Advertisement
Advertisement

Ιδού λοιπόν τα δέκα πιο δημοφιλή για… πείραγμα στο κονέρ του, μεταχειρισμένα εισαγώμενα ΙΧ:

Στην 1η θέση με τα πιο «επικίνδυνα» εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κυρίως για γυρισμένα χιλιόμετρα βρίσκεται το Toyota Yaris diesel το οποίο και καταγράφει τις υψηλότερες πωλήσεις μεταξύ των εισαγόμενων μεταχειρισμένων μοντέλων.

Advertisement

 

Στην 2η θέση βρίσκεται το Fiat Punto Multijet ή CNG και πολλοί επιτήδειοι εισάγουν τόσο την επαγγελματική όσο και την «πολιτική» έκδοση.

Advertisement

 

Στην 3η θέση βρίσκεται το VW Polo το οποίο καταφέρνει να διατηρεί πολύ υψηλές τιμές ως μεταχειρισμένο σε όλη την Ευρώπη και αν κάποιος καταναλωτής βρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιήσει έναν μεγάλο έλεγχο.

Advertisement

 

Στην 4η θέση ακολουθεί το Citroen C3 και σύμφωνα με τον επαγγελματία οι επιτήδειοι βρίσκουν φθηνά εταιρικά – επαγγελματικά οχήματα και τα μετατρέπουν σε ΙΧ και κατόπιν να πωλούν σε ανυποψίαστους καταναλωτές. Παρόμοιο θέμα έχει αποκαλύψει στο παρελθόν και το Newsauto.gr το οποίο αφορούσε σε εισαγόμενα μεταχειρισμένα επαγγελματικά Peugeot 208 τα οποία με κομπίνα ταξινομούν ως ΙΧ στην Ελλάδα και τα πωλούν επίσης σε ανυποψίαστους καταναλωτές…

 

Στην 5η θέση βρίσκεται το Renault Clio diesel το οποίο επίσης εισάγουν οι επιτήδειοι ως επαγγελματικό αλλά και ως ΙΧ.

 

Στην 6η θέση ακολουθεί το Ford Fiesta diesel το οποίο σύμφωνα με τον επαγγελματία ερευνητή έχει «ταίσει» πολλούς επιτήδειους εμπόρους.

 

Στην 7η θέση βρίσκεται το Opel Corsa το οποίο φαίνεται ότι έχει εμπορευθεί μέχρι και ο… περιπτεράς ως εισαγόμενο μεταχειρισμένο από την Βουλγαρία.

 

Στην 8η θέση έχουμε ένα new entry μοντέλο το οποίο αφορά στο Hyundai i20. Σύμφωνα με τον ερευνητή το κορεάτικο μοντέλο εξαιτίας της υψηλής αξιοπιστίας του και την μη ύπαρξη ζημιών κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι έχουν γυριστεί τα χιλιόμετρα όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Punto…

 

Στην 9η θέση ακολουθεί το Fiat Doblo 1.3/1.6 Multijet το οποίο φαίνεται να αποτελεί αγαπημένο όχημα πολλών «πειρατών» εμπόρων του Διαδικτύου! Το συγκεκριμένο μοντέλο χρίζει ιδιαίτερου ελέγχου  καθώς πέφτε πολύ μεγάλο γύρισμα χιλιομέτρων κυρίως σε ψυγεία…

 

Στην 10η θέση βρίσκονται τα μοντέλα της Alfa Romeo Mito και Giulietta στα οποία κάποιοι επιτήδειοι δίνουν εγγύηση χιλιομέτρων αλλά σύμφωνα με τον ερευνητή η οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να ολοκληρωθεί μετά από ενδελεχή έλεγχο!

 

 

ΑΚΟΜΑ:
Βγήκαν τα όπλα επειδή είχε… γυρισμένα χιλιόμετρα
Πάρτι με γυρισμένα χιλιόμετρα
Εκατοντάδες στις χιλιάδες, ΙΧ με γυρισμένα χιλιόμετρα