Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στους 700 ίππους η νέα Mercedes G 63 από την Brabus

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στους 700 ίππους η νέα Mercedes G 63 από την Brabus

ΝΕΑ

Στους 700 ίππους η νέα Mercedes G 63 από την Brabus

ΝΕΑ

H Brabus 700 Widestar είναι η τελευταία δημιουργία της διάσημης γερμανικής εταιρίας βελτιώσεων και προσθέτει επιπλέον χλιδή αλλά και δύναμη στην ήδη εντυπωσιακή και πανίσχυρη Mercedes G 63, στην οποία και βασίζεται. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

H νέα πρόταση της Brabus αποκαλύφθηκε στο κοινό πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια του Monaco Yatch Show και αποτελεί μια ολοκληρωμένη και ακόμη πιο extreme πρόταση για το σκληροτράχηλο πολυτελές 4X4 της Mercedes-Benz.

Για τους λάτρεις των επιδόσεων η Brabus εποίησε δεόντως ανεβάζοντας την ισχύ του V8 των τεσσάρων λίτρων και δύο τούρμπο στους 700 ίππους. Μια από τα ίδια έχουμε και για την ροπή, η οποία πλησίασε τα 97 κιλά για ρεπρίζ που θα κάνουν πολλούς κατόχους σπορ αυτοκινήτων να κοκκινίσουν από την ντροπή τους.

brabus-700-widestar-mercedes-amg-g63-640-1

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Brabus η 700 Widestar όπως ονομάζεται, λόγω του φαρδύτερου bodykit που φέρει χρειάζεται πλέον ένα δευτερόλεπτο λιγότερο για την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα, με το χρονόμετρο να σταματά τώρα στα 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240 χλμ./ώρα.

brabus-700-widestar-mercedes-amg-g63-640

Το bodykit που κάνει την Mercedes G 63 ακόμη πιο εντυπωσιακή προσθέτει περίπου 100 χλστ. στο πλάτος του αμαξώματος χάρη στους νέους θόλους και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τους Γερμανούς να έχουν προσθέσει επιπλέον μία μεγάλη αεροτομή στην οροφή αλλά και επιπλέον φώτα LED για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις σας. Εξωτερικά η εικόνα ολοκληρώνεται από τις τεράστιες σφυρήλατες ζάντες Platinum Edition Monoblock των 23 ιντσών με δυνατότητα επιλογής και μικρώτερων διαστάσεων και τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων που βγαίνουν κάτω από τα μαρσπιέ.

Advertisement

brabus-700-widestar-mercedes-amg-g63-640-2

Δουλειά έχει γίνει και στο εσωτερικό το οποίο έχει επενδυθεί από την αρχή με δέρμα και alcantara σε μαύρο και λευκό αντίστοιχα. Γνωρίστε καλύτερα τη νέα Brabus η 700 Widestar στο βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement