Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. προστέθηκε το Peugeot Boxer

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. προστέθηκε το Peugeot Boxer

ΝΕΑ

Στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. προστέθηκε το Peugeot Boxer

ΝΕΑ

Καινούργια οχήματα προστίθενται στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας κάνοντας το έργο των ανθρώπων της πιο εύκολο, άνετο και ασφαλές. Αποκάλυψη από το Newsauto που βρήκε τα οχήματα πριν κυκλοφορήσουν στους δρόμους…

Advertisement
Advertisement

Σε πρωταθλητή της κατηγορίας επαγγελματικών βαν τείνει να αναδειχτεί το Peugeot Boxer το οποίο βλέπουμε να κυκλοφορεί παντού και να καλύπτει όλες τις ανάγκες. Το γαλλικό μοντέλο μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τα γούστα του ιδιοκτήτη και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε έναν απλό μανάβη ακόμα και στη μεταφορά αντικειμένων προσώπων κ.λπ.

Πριν από λίγες ημέρες το Newsauto αποκάλυψε μέρος από τα ειδικά διαμορφωμένα Peugeot Boxer που διαμορφώθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες του ΕΚΑΒ. Σήμερα σας δείχνουμε μία νέα παρτίδα που προορίζεται για την ΕΛ.ΑΣ. και σύντομα θα προστεθεί στο στόλο των οχημάτων προκειμένου το έργο της αστυνομίας να γίνεται πιο εύκολο, άνετο, με ασφάλεια και με οικονομία.

Τα συγκεκριμένα οχήματα θα δώσουν «ανάσα» στους οδηγούς και τους χρήστες καθώς είναι γνωστό πως ένα μεγάλο ποσοστό οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας έχει τα… χρονάκια του, η συντήρηση δεν γίνεται στην ώρα της και πολλές φορές τα συστήματα ασφαλείας δεν είναι αυτά που πρέπει.

Advertisement
Advertisement

ΕΛΑΣ: Παρέλαβε 76 νέα περιπολικά – Που θα κατανεμηθούν

Advertisement

Οχήματα τελευταίας τεχνολογίας

Τα νέα οχήματα αφορούν στην έκδοση με την μακριά καρότσα και την κωδική ονομασία L3. Εφοδιάζονται με κινητήρα diesel τεχνολογίας Euro6 χωρητικότητας 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 130 ίππους. Ο συγκεκριμένος είναι ένας καινούργιος κινητήρας ο οποίος χάρη στη τεχνολογία που χρησιμοποιεί εκπέμπει 20g CO2 λιγότερα συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά ενώ η κατανάλωση έχει και αυτή πέσει σχεδόν κατά 1 λίτρα στα 100χλμ. Να σημειώσουμε πως το Boxer έχει υποστεί πολλές σκληρές δοκιμασίες όπως για παράδειγμα η κάλυψη τεσσάρων εκατομμυρίων χιλιομέτρων σε όλους τους τύπους εδάφους με σκοπό να εξελιχτεί η αξιοπιστία.

Advertisement

Peugeot: Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών

Στην κορυφή η Peugeot

Advertisement

Η γαλλική φίρμα συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, γεγονός που αποτυπώνεται και στα στοιχεία του Αυγούστου. Σύμφωνα με αυτά βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ενώ για το διάστημα «Ιανουαρίου – Αύγουστου 2021» τα Peugeot Partner και Peugeot Boxer βρέθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot: Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών
Έκπληξη οι επιδόσεις των κινέζικων SUV στο EuroNCAP (+videos)
Τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο