Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση της Porsche Cayenne

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση της Porsche Cayenne

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση της Porsche Cayenne

ΝΕΑ

Η Porsche «ψηφίζει» Ελλάδα και πραγματοποιεί την παγκόσμια παρουσίαση της 3ης γενιάς της Cayenne στη χώρα μας. Δείτε ποιο μέρος θα συγκεντρώσει τους προβολείς της δημοσιότητας στις αρχές του Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Την Κρήτη και συγκεκριμένα την περιοχή της Σητείας επέλεξαν οι άνθρωποι της Porsche, προκειμένου να κάνουν την παγκόσμια παρουσίαση της νέας Cayenne. Έτσι, στις αρχές Νοεμβρίου τη χώρα μας θα επισκεφτούν δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου απ όλο τον κόσμο ώστε να οδηγήσουν το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας. Εδώ να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Porsche επιλέγει την Ελλάδα, καθώς και η προηγούμενη γενιά του μοντέλου είχε παρουσιαστεί στη Χαλκιδική.

Η Cayenne 3ης γενιάς έρχεται με μακρύτερο αμάξωμα 4.918 χλστ. (+63 χλστ.), αλλά και χαμηλότερο συνολικό ύψος (-9 χλστ.). Η σχεδίασή της δείχνει σαν μια εξέλιξη αυτής της τωρινής, έχοντας ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και νέα πίσω φώτα που θυμίζουν αυτά της Panamera Sport Turismo. Το εσωτερικό προβάλει έντονα τον πολυτελή και hi-tech χαρακτήρα του αυτοκινήτου, εκεί όπου ξεχωρίζει η πολύ μεγάλη, 12,3 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, οι νέες οθόνες στον πίνακα οργάνων και το πάνελ με ψηφιακές ενδείξεις γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων. Οι χώροι αναμένονται και πάλι γενναιόδωροι, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει αυξηθεί κατά 100 λίτρα σε σχέση με πριν, αγγίζοντας πλέον τα 770 λίτρα χωρητικότητας.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ όλα τα στοιχεία για την νέα Porsche Cayenne