Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H νέα «5άρα» της BMW έχει μέχρι και παιχνίδια

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα «5άρα» της BMW έχει μέχρι και παιχνίδια

Mobility

H νέα «5άρα» της BMW έχει μέχρι και παιχνίδια

Mobility

Η BMW προχώρησε σε μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία, με πρώτο δείγμα της αυτό της διάθεσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών στο λειτουργικό της νέας Σειράς 5.

Advertisement
Advertisement

Η BMW πρωτοπορεί και σε συνεργασία με την ελβετική AirConsole φέρνει το ποιοτικό gaming μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Το BMW Group συνεργάζεται με την AirConsole για να φέρει ένα μοναδικό είδος gaming εντός αυτοκινήτου, για πρώτη φορά στη νέα Σειρά 5 της BMW.

Ο οδηγός και οι επιβάτες, έχουν τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια ενώ το όχημα είναι παρκαρισμένο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα κατά τη διάρκεια κάποιας αναμονής- όπως αυτή της φόρτισης για λίγη ώρα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη νέα Σειρά 5, η εφαρμογή AirConsole θα προσφερθεί και σε άλλα μοντέλα της BMW. Αποκλειστικά για το λανσάρισμα της νέας Σειράς 5, η εταιρεία παρουσίασε μια BMW i5 με μοναδική gaming εμφάνιση, σχεδιασμένη από το BMW Group Design.

Με τον τρόπο αυτό, το σαλόνι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, έχει μετατραπεί στον απόλυτο gaming σταθμό όχι μόνο τεχνικά αλλά και αισθητικά.

Advertisement

Για να παίξουν οι επιβαίνοντες, χρειάζονται μόνο το smartphone τους, το οποίο λειτουργεί ως χειριστήριο. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής AirConsole στο όχημα, η σύνδεση μεταξύ του smartphone και του οχήματος δημιουργείται διαισθητικά σαρώνοντας έναν κωδικό QR στην κυρτή οθόνη και αμέσως μετά η διασκέδαση αρχίζει, όχι μόνο για έναν αλλά για περισσότερους παίκτες.

Advertisement

Οι πίσω επιβάτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν κατά τη διάρκεια των στάσεων. Μέχρι τώρα, η AirConsole έχει έτοιμους 15 τίτλους παιχνιδιών, ενώ αναμένεται να υπάρχει διαρκής ανανέωση και επέκταση της λίστας των διαθέσιμων παιχνιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW i5
BMW καλεί Τόπρακ
BMW R18 Roctane: Το πέμπτο στοιχείο (+video)

Advertisement