Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπάει τα ρεκόρ χωρίς καν να πωλείται!

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπάει τα ρεκόρ χωρίς καν να πωλείται!

ΝΕΑ

Σπάει τα ρεκόρ χωρίς καν να πωλείται!

ΝΕΑ

Υπάρχει ένα αυτοκίνητο που είναι στα σχέδια εδώ και αρκετά χρόνια, όμως βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων στο Διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Σημεία των καιρών. Όταν η φήμη και το hype προηγείται πολλά χρόνια της ίδιας της ύπαρξης ενός αυτοκινήτου, βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα όπως το Tesla Roadster.

Πολλώ δε μάλλον όταν όλα αυτά συνδυάζονται με τις πρακτικές και τα νέα ήθη που έχει φέρει στην αυτοκινητοβιομηχανία -και όχι μόνο- το αφεντικό της εταιρίας, ο πολύς και πολυπράγμων Elon Musk.

To Roadster είναι μία πονεμένη ιστορία, με την δεύτερη γενιά του να ετοιμάζεται ήδη από το 2017. Η μία αναβολή έφερε την άλλη και φθάσαμε στο 2022 με τον Musk να σπρώχνει λίγο ακόμα πιο κάτω την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης, προς τα μέσα του 2023.

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως δεν εμποδίζει το μοντέλο της Tesla να είναι το πιο δημοφιλές ανάμεσα στα σπορ ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Για την ακρίβεια έχει 8,4 εκατομμύρια αναζητήσεις στην Google, 288.318 hastags στο Instagram και 242 εκατ. views στο TikTok. Η βαθμολογία του με βάση αυτά τα νούμερα του δίνουν ένα 10/10 για την διείσδυσή του στο κοινό.

Advertisement

Για να έχουμε μία εικόνα, το απίστευτο Rimac Nevera, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην παραγωγή, απέχει έτη φωτός. Για την ακρίβεια έχει 2,3 εκατ. αναζητήσεις στην Google, μόλις 4.379 hastags στο Instagram και 125 εκατ. views στο TikTok. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Lotus Evija με ακόμα πιο χαμηλά νούμερα.

Πάντως, σε ό,τι αφορά το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο ανεξαρτήτων κινητήρα, το Audi R8 βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22,5 εκατ. αναζητήσεις στην Google.

Advertisement

Πολύ δημοφιλές στις άλλες πλατφόρμες (Instagram και TikTok) είναι το αειθαλές Nissan GT-R.

H μάρκα με τις περισσότερες αναζητήσεις είναι η Lamborghini με 58 εκατ. αναζητήσεις στην Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα χιλιόμετρα έχει ταξιδέψει το διαστημικό Tesla Roadster;
«Κατέβηκαν» οι τιμές του πανίσχυρου Tesla Roadster
Νέα αναβολή για το λανσάρισμα του νέου Tesla Roadster

Advertisement