Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sold Out και επίσημα το ηλεκτρικό VW Golf

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sold Out και επίσημα το ηλεκτρικό VW Golf

ΝΕΑ

Sold Out και επίσημα το ηλεκτρικό VW Golf

ΝΕΑ

Περίφημα τα πηγαίνουν οι πωλήσεις του ηλεκτρικού e-Golf σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την Γερμανική εταιρία. Τόσο καλά μάλιστα που φαίνεται να μην το περίμενε ούτε η ίδια η VW, με το hatchback να πωλείται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ότι παράγεται! Επάνω σε αυτό το γεγονός ο πρόεδρος της εταιρίας Herbert Diess δήλωσε: «Οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μας είναι τρεις φορές δημοφιλείς το 2017, από ό,τι ήταν το 2016 και το e-Golf σχεδόν ξεπούλησε, κάτι που δείχνει πως το κοινό είναι πρόθυμο να αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο εφόσον η τιμή είναι σωστή».

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική εταιρία σκοπεύει να έχει στην παραγωγή μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της σειράς I.D. Τα επόμενα χρόνια, τα οποία θα βασίζονται στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της εταιρίας MEB. Πρώτο και καλύτερο θα είναι ένα ομώνυμο μικρό hatchback, με τα μοντέλα παραγωγής που θα προκύψουν από τα πρωτότυπα I.D. Crozz και Buzz να ακολουθούν.

id-cars-640

Όσον αφορά στα σχέδια των Γερμανών για την διάθεση οικιακών φορτιστών στην Ευρώπη ο Diess πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε την οδήγηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων όσο πιο εύκολη, άνετη και “καθαρή” γίνεται. Θα εφοδιάσουμε τα νοικοκυριά με λύσεις φόρτιση (σ.σ. των αυτοκινήτων μας): ο επιτοίχιος φορτιστής για οικιακή χρήση στα 300 ευρώ (τιμή Γερμανίας) θα είναι προσιτός για όλους».

Advertisement
Advertisement