Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Σκέψεις για «άγριο» ηλεκτρικό Off Roader από VW

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκέψεις για «άγριο» ηλεκτρικό Off Roader από VW

Mobility

Σκέψεις για «άγριο» ηλεκτρικό Off Roader από VW

Mobility

Η VW έχει αποδείξει πως στην εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπαίνει από νωρίς και μάλιστα πολύ δυναμικά. Με το πιο πρόσφατο δείγμα, αποδεικνύει πως «ψάχνεται» σε κάθε δυνατή κατεύθυνση.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Ο επικεφαλής της εταιρικής στρατηγικής της VW, Michael Jost, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως κανείς από τους κατασκευαστές που ασχολούνται με την ηλεκτροκίνηση, δεν έχει κάποιο τολμηρό σχέδιο για μοντέλο που θα προορίζεται για σκληρή off road χρήση. Με τη σχετική εντολή του, το σχεδιαστικό τμήμα της VW παρουσίασε ένα project που έχει έντονο χαρακτήρα σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, έτσι όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα «σκληρά» εκτός δρόμου οχήματα.

Advertisement
Advertisement

VW Electric SUV boi 530

Οι απλές γραμμές και η αισθητική που ακολουθεί τη λειτουργικότητα, είναι βασικές αρχές για τη σχεδίαση του πρωτοτύπου που θα μπορεί να έχει και πρακτικές λύσεις στην καμπίνα του, χρησιμοποιώντας για εκεί αδιάβροχα και γενικότερα, ανθεκτικά στη σκληρή χρήση υλικά. Το σχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα απέχει πολύ από αυτά των ηλεκτρικών της VW που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και τα οποία κάτω από την ομπρέλα ID που χαρακτηρίζει τη σχετική γκάμα μοντέλων, έχουν ήδη κερδίσει το κοινό.

Volkswagen Showcar I.D. CROZZ