Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε περισσότερα μοντέλα της BMW το 8άρι αυτόματο κιβώτιο

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε περισσότερα μοντέλα της BMW το 8άρι αυτόματο κιβώτιο

ΝΕΑ

Σε περισσότερα μοντέλα της BMW το 8άρι αυτόματο κιβώτιο

ΝΕΑ

Το καλοκαίρι μπαίνει σιγά-σιγά και αυτή είναι η περίοδος που η BMW επέλεξε για να κάνει μερικές αλλαγές στην γκάμα της, προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία τον εξοπλισμό των μοντέλων της. Μία από αυτές είναι και η προσθήκη του Steptronic κιβωτίου των οχτώ σχέσεων σε περισσότερα μοντέλα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της BMW το 8άρι Steptronic αυτόματο κιβώτιο θα κάνει την εμφάνισή του σε περισσότερα μοντέλα της μοντέλα της εταιρίας, ως στάνταρ εξοπλισμός, από τον ερχόμενο μάλιστα Ιούλιο.

Στην Σειρά 1, τα μοντέλα που θα επωφεληθούν από αυτή την προσθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό τους είναι η τρίθυρη αλλά και η πεντάθυρη 120i, κάτι που θα αυξήσει σημαντικά τα προσφερόμενα επίπεδα άνεσης κατά την οδήγηση. Παράλληλα το εν λόγω κιβώτιο θα αποτελεί μέρος του εξοπλισμού και της τρίθυρης και πεντάθυρης έκδοσης της M140i.

Ανεβαίνοντας προς τα πάνω στην γκάμα των Βαυαρών αλλαγές βλέπουμε και στην Σειρά 3, με οχτώ μοντέλα να επωφελούνται από την προσθήκη του αυτόματου κιβωτίου στον στάνταρ εξοπλισμό τους. Τα μοντέλα αυτά είναι οι 320i Gran Turismo, 320i xDrive Sedan, 320i xDrive Touring και η 320i xDrive Gran Turismo. Το Steptronic κιβώτιο θα αποτελεί επίσης μέρος του στάνταρ εξοπλισμού για τις, 330i Sedan, 330i Touring, 340i Sedan και 340i xDrive Sedan.

Advertisement
Advertisement

BMW-1-series-steptronic-640

Αυτόματη λειτουργία για το κιβώτιο, ως μέρος του βασικού εξοπλισμού έχουμε και για τη Σειρά 4 με τις 420i Convertible, 420i xDrive Gran Coupé, 430i Convertible, 430i Gran Coupé, 440i Coupé και 440i xDrive Coupé να επωφελούνται από την απόφαση των Βαυαρών.

Τέλος, ούτε τα μοντέλα της Σειρά 5 μένουν έξω από το “παιχνίδι” με τις πετρελαιοκίνητες 520d Sedan και 520d Touring να φέρουν πλέον το εν λόγω κιβώτιο ως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού τους.