Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε χειμερινές δοκιμές το επόμενο Hyundai i10

Ελλάδα 5:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε χειμερινές δοκιμές το επόμενο Hyundai i10

ΝΕΑ

Σε χειμερινές δοκιμές το επόμενο Hyundai i10

ΝΕΑ

Χειμερινές δοκιμές πραγματοποιεί η επόμενη γενιά του Hyundai i10, η οποία πιάστηκε στα πράσα από τους κατασκόπους με ιδιαίτερα βαρύ καμουφλάζ να καλύπτει σχεδόν κάθε σημαντική πτυχή του μικρού αυτοκινήτου πόλης της κορεάτικες εταιρίας. Ο κατασκοπικός φακός εντόπισε δύο πρωτότυπα σύμφωνα με την ιστοσελίδα motor1 σε πάρκινγκ στη Σουηδία, τα οποία βλέπετε και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε. Οι άνθρωποι της Hyundai έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποκρύψουν όλες τις σημαντικές αλλαγές του μοντέλου εξέλιξης έναντι της υπάρχουσας γενιάς, βάζοντας ακόμη και σίτες μπροστά από τα φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Τα μυστικά που θέλει να κρατήσει η Huyndai συνεχίζονται και στο εσωτερικό του μικρού αυτοκινήτου πόλης, αφού, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, μια κουκούλα καλύπτει το ταμπλό του i10 ολοκληρωτικά, ενώ καμουφλάζ έχει τοποθετηθεί ακόμη και στις πόρτες του ερχόμενου μοντέλου.

hyundai-i10-spy_new-3

Το i10 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη γενιά του δέχτηκε ανανέωση από τους ανθρώπους της εταιρίας σχετικά πρόσφατα. Το ερχόμενο i10 αναμένεται να είναι ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που θα αποτελεί την τρίτη γενιά του αυτοκινήτου πόλης της Hyundai, αν και το βαρύ καμουφλάζ το κάνει να δείχνει σχεδιαστικά πολύ κοντά στο υπάρχον i10. Οι θέσεις των φωτιστικών σωμάτων εμπρός μοιάζουν να βρίσκονται ακριβώς στα ίδια σημεία με το μοντέλο που γνωρίζουμε.

Advertisement
Advertisement

hyundai-i10-spy_new-2

Οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται πάντως στη σχεδίαση της τρίτης κολόνας του αμαξώματος και στις πίσω πόρτες όπου και είναι ελαφρώς διαφορετική. Η επίσμημη παρουσίασή του νέου i10 φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του 2019 ή στις αρχές του επόμενου έτους.