Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault Twingo Iconic και GT: Τι μένει στα μεγάλα;

Ελλάδα 7:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Renault Twingo Iconic και GT: Τι μένει στα μεγάλα;

ΝΕΑ

Renault Twingo Iconic και GT: Τι μένει στα μεγάλα;

ΝΕΑ

Το μοντέρνο αυτοκίνητο πόλης της Renault, το Twingo, αποκτά την πλούσια έκδοση Iconic, η οποία είναι βαμμένη σε μια αποκλειστική απόχρωση την Mint Green, ενώ σημειώστε πως έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα καλούδια εξοπλισμού που δύναται να υιοθετήσει τ μικρό γαλλικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, το Twingo λαμβάνει εύκολα 11 όταν πρόκειται για την αξιολόγηση χαριτωμένης προσωπικότητας σε τροχούς. Η Renault καθιστά το αυτοκίνητο της κατηγορίας Α λίγο πιο επιθυμητό, ​​δίνοντάς του μια ειδική έκδοση με πρόσθετο κιτ στο Ηνωμένο Βασίλειο, τοποθετημένη στην κορυφή της σειράς. Το νέο “Twingo” είναι το πιο ακριβό της γκάμας και μπορεί να διακριθεί οπτικά από την αποκλειστική βαφή Mint Green, υπάρχουν φυσικά και οι νορμάλ αποχρώσεις Crystal White ή Diamond Black.

Η Renault ήταν αρκετά γενναιόδωρη με τον βασικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει πτυσσόμενη υφασμάτινη ηλιοροφή, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους θερμαινόμενους καθρέφτες και φανταχτερά πλαστικά σκετς. Το Twingo Iconic βγαίνει με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και διαθέτει φώτα ομίχλης, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες.

Advertisement
Advertisement

Renault-Twingo-Iconic-tsiro-640

Στο εσωτερικό του Twingo διακρίνουμε το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, του κλιματισμού. Όπως συμβαίνει με το αδελφό μοντέλο, το Smart ForFour, τα πίσω παράθυρα δεν ανοίγουν, έτσι ώστε να μην τα χρησιμοποιούν άσκοπα τα παιδιά. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης ενδιαφέρον στο ψηφιακό ραδιόφωνο DAB αλλά και τη συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ το cruise control και ο περιορισμός ταχύτητας αποτελούν μέρος του εξοπλισμού επίσης.

Στα μηχανικά μέρη υπάρχει ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας turbo 0,9 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 90 ίππους. Όσοι θεωρούν πως δεν είναι πολλοί τόσοι ίπποι για το μικρό Renault, η γαλλική φίρμα τους ενημερώνει πως υπάρχει και έκδοση GT που ανεβάζει την ισχύ στους 110 ίππους.