Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά της BMW

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά της BMW

ΝΕΑ

Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά της BMW

ΝΕΑ

Αύξηση πωλήσεων των ηλεκτρικών οχημάτων 74,8% για το πρώτο 7μηνο (50.711). Το BMW Group παρέδωσε 1.401.551 οχήματα το πρώτο 7μηνο, άνοδος 4,3%. Οι πωλήσεις του BMW Group τον Ιούλιο αυξήθηκαν κατά 0,4% στις 180.726.

Advertisement
Advertisement


Το BMW Group πέτυχε τον καλύτερο Ιούλιο στην ιστορία του, με πωλήσεις που ανήλθαν στις 180.726, αύξηση 0,4% από πέρσι. Η εταιρία πούλησε επίσης περισσότερα οχήματα από ποτέ κατά τη διάρκεια του πρώτου 7μήνου της χρονιάς φτάνοντας τις 1.401.551 παραδόσεις (+4,3%) σε όλο τον κόσμο.

«Μετά το ρεκόρ πρώτου εξαμήνου, οι πωλήσεις μας τον Ιούλιο παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, με πρωταρχικό στόχο μας την κερδοφορία», δήλωσε ο Dr Ian Robertson, Μέλος Δ.Σ. για τις Πωλήσεις και τη Μάρκα BMW. Και συνέχισε: «Παρά το συνεχιζόμενο αρνητικό κλίμα στην αγορά των ΗΠΑ, και την αλλαγή μοντέλου των BMW X3 και BMW Σειράς 5 στην Κίνα, καταφέραμε να φτάσουμε στα περσινά υψηλά επίπεδα λόγω της στρατηγικής που εφαρμόζουμε που είναι ισορροπημένη αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων συνεχίσουν την εξαιρετικά ανοδική τους πορεία, μία επιτυχία στην οποία πρωτεύοντα ρόλο παίζουν τα εννέα ηλεκτρικά μας μοντέλα».

Ο Ιούλιος σηματοδότησε ένα ακόμα ορόσημο για την απαράμιλλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων του BMW Group: από την αρχή της χρονιάς, πάνω από 50.000 BMW i, BMW iPerformance και ηλεκτρικά MINI έχουν παραδοθεί σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τώρα, το BMW Group έχει συνολικά εννέα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά: οι πωλήσεις αυτών των οχημάτων ανήλθαν στις 50.711 τους πρώτους εννέα μήνες της χρονιάς, αύξηση 74,8% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρσι. Το αποτέλεσμα αυτό κάνει το BMW Group τον 3ο μεγαλύτερο κατασκευαστή BEV/PHEV παγκοσμίως. Το BMW i3 είναι το δημοφιλέστερο compact ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας στην Premium Κατηγορία σε όλο τον κόσμο από το 2014, με την καμπύλη πωλήσεων να υποδηλώνει σαφή ανοδική τάση.

Advertisement
Advertisement