Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτότυπη αποκάλυψη για ειδική έκδοση του Land Rover Defender

Ελλάδα 16:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτότυπη αποκάλυψη για ειδική έκδοση του Land Rover Defender

ΝΕΑ

Πρωτότυπη αποκάλυψη για ειδική έκδοση του Land Rover Defender

ΝΕΑ

Με απόλυτη μυστικότητα η Land Rover προετοιμάζει την αποκάλυψη μιας ειδικής έκδοσης του κλασικού Defender που θα είναι αφιερωμένη στο διάσημο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου και θα παρουσιαστεί μέσα σε αυτό.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια δημιουργία του τμήματος Land Rover Classic η οποία βασίζεται σε ένα Defender Works V8 με μαλακή οροφή το οποίο και θα ονομάζεται Selfridges Edition καθώς θα είναι αφιερωμένο στο διάσημο πολυκατάστημα του Λονδίνου.

Το μοναδικό αντίτυπο που θα κατασκευαστεί θα αποκαλυφθεί μάλιστα μέσα στις εγκαταστάσεις του πολυκαταστήματος. Γι’αυτό το λόγο και το αμάξωμα έχει απομακρυνθεί από το πλαίσιο ώστε το αυτοκίνητο να μεταφερθεί στην κεντρική βιτρίνα του πρώτου ορόφου. Η συναρμολόγησή του θα γίνει μέσα στο κατάστημα και όταν ολοκληρωθεί θα σκεπαστεί ώστε να γίνει η επίσημη αποκάλυψή του στις 29 Οκτωβρίου στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Selfridges.

lr_classic_defender_selfridges_091018_0256765harpi640

Advertisement
Advertisement

To Defender Works V8 Selfridges Edition βασίζεται σε ένα Defender 110 pick-up που μετατράπηκε σε Soft Top, βάφτηκε στην κλασική πράσινη απόχρωση Bronze Green της Land Rover και εξοπλίστηκε με κουκούλα στην χαρακτηριστική κίτρινη απόχρωση που χρησιμοποιείται στο Selfridges. Οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό θα είναι σε καφέ απόχρωση ενώ το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί και με ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα πολυμέσων που έχει ρετρό εμφάνιση αλλά διαθέτει Bluetooth και σύστημα πλοήγησης. Την κίνηση του συγκεκριμένου μοντέλου έχει αναλάβει ο ατμοσφαιρικός 5λιτρος V8 της έκδοσης Works ενώ η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων της ZF.

lr_classic_defender_selfridges_091018_0256765harpi640_1