Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο teaser του Tesla Model Y

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο teaser του Tesla Model Y

ΝΕΑ

Το πρώτο teaser του Tesla Model Y

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου ηλεκτρικού compact SUV που ετοιμάζει η Tesla και που θα ονομάζεται «Model Y»! Αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο συνεδρίασης των μετόχων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Σύμφωνα με το inverse.com, ο ιδιοκτήτης της μάρκας Elon Musk, είπε μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε στην Καλιφόρνια: «Είμαι ενθουσιασμένος σχετικά με το Model Y. Στοχεύουμε να βγει στις αγορές το 2019».

Έχουμε λοιπόν ακόμα δύο χρόνια και πολλά να δούμε από τη μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό όμως που είναι σαφές από τώρα, είναι πως ο Musk μαθαίνει από τα λάθη του. Κι αυτό διότι το Y θα πατάει πάνω σε ξεχωριστή πλατφόρμα και όχι σε εκείνη που είχε χρησιμοποιηθεί τόσο για το S όσο και για το μεγαλύτερο Χ.

Advertisement
Advertisement

«Νομίζω πως κάναμε λάθος προσπαθώντας να προσαρμόσουμε το Model X στην πλατφόρμα του Model S. Εκ των υστέρων θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο να σχεδιάσουμε ένα SUV όπως θα έπρεπε να είναι ένα SUV, τα sedan όπως θα έπρεπε να είναι τα sedan κ.ο.κ.», είπε o 45χρονος από την Πρετόρια.

Elon-Musk-b640

Από εκεί και πέρα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αλλά υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερα τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της αποκάλυψης του φορτηγού της Tesla!