Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτιά για το BMW Group Hellas

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτιά για το BMW Group Hellas

ΝΕΑ

Πρωτιά για το BMW Group Hellas

ΝΕΑ

Οι επιτυχημένες κινήσεις αποδίδουν καρπούς και συνάμα τα καλύτερα αποτελέσματα. Το BMW Group Hellas συνεχίζει έμπρακτα την επιτυχημένη πορεία του και το πρώτο εξάμηνο του 2017. Με 2.563 συνολικές ταξινομήσεις αυτοκινήτων BMW, MINI και BMW i μέχρι και τον περασμένο μήνα, η εταιρία συνεχίζει να διατηρεί την πρώτη θέση στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Το μερίδιο αγοράς του BMW Group Hellas στη συνολική αγορά αυτοκινήτων με 1.755 ταξινομήσεις αυτοκινήτων BMW και 808 ταξινομήσεις οχημάτων ΜΙΝΙ, φτάνει το 5,1%.

Στην κατηγορία των πολυτελών SUV / SAV τα μοντέλα BMW Σειράς X (Χ1, Χ3, Χ4, Χ5 και Χ6) διατηρούν ηγετική θέση καθώς ταξινομήθηκαν πάνω από 950 οχήματα επιτυγχάνοντας αύξηση 12% συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο της περσινής περιόδου.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα η ΜΙΝΙ, εκμεταλλευόμενη το επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου ΜΙΝΙ Countryman και τις εξαιρετικές επιδόσεις του 5θυρου ΜΙΝΙ, κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στις εταιρικές πωλήσεις, επιτυγχάνοντας μια αύξηση σε ποσοστό 11% το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στην κατηγορία των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, οι μάρκες BMW i (BMW i3, BMW i3 REx και BMW i8) και BMW i Performance (225xe, 330e, 530e, 740e, 740Le και X5 xDrive40e) διατηρούν ηγετική θέση το πρώτο εξάμηνο με μερίδιο αγοράς 49%.

BMW-Group-Hellas-tsiro-640