Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη κλεφτή ματιά στο Volvo XC40

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη κλεφτή ματιά στο Volvo XC40

ΝΕΑ

Πρώτη κλεφτή ματιά στο Volvo XC40

ΝΕΑ

Ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα μοντέλα που θα αποκαλυφθούν πριν φύγει το 2017, είναι το Volvo XC40! To compact SUV της σουηδικής μάρκας που έρχεται να συμπληρώσει τη οικογένειά των οχημάτων ελευθέρου χρόνου που διαθέτει (XC60, XC90).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ακόμα ως γνωστόν δεν έχουμε δει την τελική μορφή του, δεν έχουν καν επίσημη ημερομηνία αποκαλυπτηρίων. Όμως αυτή πλησιάζει αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη διέρρευσε η πρώτη tease εικόνα του.

Διέρρευσε… για λίγο, ανέβηκε στη γερμανική ιστοσελίδα της Volvo αλλά πολύ γρήγορα αποσύρθηκε – μάλλον κάποιος βιάστηκε πολύ να την ανεβάσει! Τι μας δείχνει, μόνο το πίσω μέρος του μικρού SUV; Εικόνα παρόμοια του 40.1 Concept που είχε αποκαλυφθεί πέρυσι και προφανώς αποτελούσε προπομπό του οχήματος παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Ξεχωρίζει το σπόιλερ οροφής που δίνει σπορ χαρακτήρα ενώ όσο κατεβαίνει το μάτι ακολουθεί το σχήμα των LED φωτιστικών σωμάτων και καταλήγει στην απόληξη της εξάτμισης που είναι ενσωματωμένη στο άκρο του προφυλακτήρα.

Πατάει χτιστεί πάνω στη πλατφόρμα CMA της εταιρείας στην οποία θα πατούν και τα επόμενα S40 και V40 και ως βασική επιλογή κινητήρα αναμένεται να είναι αυτή του 3κύλινδρου T5 κινητήρα 1.5lt.

Διαβάστε περισσότερα για τις προθέσεις της Volvo για το XC40 πατώντας εδώ.