Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του νέου Suzuki Swift Sport

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του νέου Suzuki Swift Sport

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του νέου Suzuki Swift Sport

ΝΕΑ

Η ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει την πρώτη επίσημη φωτογραφία του κορυφαίου Suzuki Swift. Ας δούμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)
Στην έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το νέο Swift Sport. Σήμερα η Suzuki μας παρουσιάζει την πρώτη εικόνα του μικρού της μοντέλου, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε αποκάλυψη των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

Έτσι, σε επίπεδο εμφάνισης η έκδοση Sport έρχεται με διαφορετική κυψελωτή μάσκα, νέες ζάντες αλουμινίου, πιο μυώδη σπόιλερ και με διχρωμία τις κολώνες του αμαξώματος. Παρόλο που για το πίσω μέρος δεν έχουμε κάποιο στοιχείο, αναμένουμε και πάλι να υιοθετηθεί η λύση των δύο απολήξεων της εξάτμισης στο κέντρο, όπως συνέβαινε με την προηγούμενη γενιά.

Σε τεχνικό επίπεδο τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη Suzuki, το νέο Swift Sport αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ελαφριά μικρά της αγοράς, αφού θα ζυγίζει 175 κιλά λιγότερα από το «απλό» Swift, έχοντας συνολικό βάρος μόλις 870 κιλών.

Advertisement
Advertisement

Συνδυαζόμενο μάλιστα με τον 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα των 140 ίππων της Suzuki, που αναμένεται να φέρει το νέο μοντέλο, περιμένουμε οι επιδόσεις να είναι αρκετά γρήγορες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 0-100 km/h σε κάτω από 9,0 sec.

Tέλος, η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα και στο στήσιμο του αυτοκινήτου δίνοντάς μας το πιο οδηγοκεντρικό Swift που φτιάχτηκε ποτέ. Αναμονή λοιπόν μέχρι την έκθεση της Φρανκφούρτης.