Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Suzuki Jimny

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες του νέου Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά έφτασε η ώρα να δούμε τη δεύτερη γενιά του Suzuki Jimny. Οι πρώτες εικόνες του μοντέλου διέρρευσαν σε χαμηλή ανάλυση στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Περίπου 20 χρόνια βρίσκεται στην αγορά το Suzuki Jimny έχοντας διαγράψει μια αρκετά επιτυχημένη εμπορική πορεία. Κύρια συστατικά της επιτυχίας του, μεταξύ άλλων, είναι οι compact διαστάσεις, οι εκτός δρόμου δυνατότητές του και φυσικά η υψηλή αξιοπιστία που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου θα κάνει την εμφάνισή της μέχρι τα τέλη του έτους και σήμερα οι πρώτες εικόνες του νέου Jimny κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μετά από σχετικά διαρροή (φήμες αναφέρουν ότι προέκυψαν από μυστική παρουσίαση σε dealers της εταιρείας στην Ιαπωνία). Σημειώστε πως το εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2018, ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο.

Advertisement
Advertisement

Advertisement

Στα υπόλοιπα στοιχεία τώρα, από τις πρώτες εικόνες φαίνεται ότι το νέο Jimny θα διατηρήσει τη σχεδιαστική του ταυτότητα, με το τετραγωνισμένο σχήμα να παραμένει. Μπροστά έχουμε μια μεγαλύτερη μάσκα με στρογγυλά φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και πάλι η ρεζέρβα στο πορτ μπαγκάζ.

Περνώντας στο εσωτερικό παρατηρούμε μια οθόνη αφής στο πάνω μέρος του ταμπλό, τους στρογγυλούς διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού, ενώ το τιμόνι προέρχεται απευθείας από το νέο Swift.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου οι φήμες αναφέρουν ότι θα έχει την τετρακίνηση Allgrip Pro 4×4 και οι κοντές σχέσεις θα παραμείνουν. Για την κίνηση του νέου Jimny θα φροντίζει ο 1.000άρης Boosterjet και ο ατμοσφαιρικός 1,2 λίτρων της Suzuki.