Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Hyundai Santa Fe

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες του νέου Hyundai Santa Fe

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Hyundai Santa Fe

ΝΕΑ

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του νέου Santa Fe στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Hyundai δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Μετά από αρκετές teaser εικόνες και καμουφλαρισμένες φωτογραφίες, η 4η γενιά του Santa Fe αποκαλύπτεται-μερικώς- στο διαδίκτυο. Όπως μπορούμε να δούμε και από το σχετικό υλικό, το μεσαίο SUV της Hyundai υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, την οποία γνωρίσαμε μέσω των νέων i30 & Kona.

Έτσι ξεχωρίζει η μεγάλη επιβλητική κυψελωτή μάσκα, τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα και το μεγάλο καπό με τη μυώδη σχεδίαση (για το πίσω μέρος δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη εικόνα). Επίσης, η αθλητική σχεδίαση συνεχίζεται και στο πλαϊνό τμήμα με τα έντονα φουσκώματα και τους μεγάλους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

2018 Hyundai Santa Fe Interior

Στο εσωτερικό τώρα, διακρίνουμε τον πίνακα οργάνων με τις πολλές ψηφιακές ενδείξεις, ενώ στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής. Συνολικά η εικόνα είναι αρκετά σύγχρονη και οι δερμάτινες επενδύσεις αναμένεται να ανεβάσουν κατά πολύ τον τομέα της ποιότητας.

Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε έως τώρα προκύπτει πως κάτω από το καπό του νέου Santa Fe θα δούμε μηχανικά σύνολα βενζίνης και ντίζελ στα 2,0 & 2,2 λίτρα, τα οποία θα συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή με αυτόματο 8 σχέσεων.

Advertisement

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες και φωτογραφίες με καλύτερη ανάλυση θα έχουμε τις επόμενες μέρες, καθώς η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.