Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Jeep Renegade

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Jeep Renegade

ΝΕΑ

Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Jeep Renegade

ΝΕΑ

Η Jeep ανανεώνει το Renegade και δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το αμάξωμά του νέου της μοντέλου, το οποίο κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τορίνο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Με βάση λοιπόν τις δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Renegade βλέπουμε ότι στο εμπρόσθιο τμήμα το compact SUV της Jeep έχει αποκτήσει μια επανασχεδιασμένη μάσκα, που περικλείει και τους νέους LED προβολείς για τα φώτα.

Αλλαγμένος είναι και ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας με τους προβολείς ομίχλης να έχουν μεταφερθεί στο κέντρο του, ενώ νέες επιλογές αναμένουμε για τις ζάντες των τροχών. Στο πίσω μέρος από την άλλη, παρατηρούμε ότι έχει επανασχεδιαστεί ο προφυλακτήρας, υπάρχουν ελαφρώς αλλαγμένα σχεδιαστικά φώτα με μαύρο κάτοπτρο, αλλά και μια νέα πόρτα για το χώρο αποσκευών, που φιλοξενεί μια καινούργια χειρολαβή.

Προς το παρόν η Jeep δεν ανακοινώνει τις υπόλοιπες αλλαγές που θα φέρει το ανανεωμένο Renegade. Στους κινητήρες, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα δούμε νέα μοτέρ χωρίς πάντως να αποκαλύπτει το ποιόν τους. Αναμένεται ωστόσο αυτά να είναι οι νέοι turbo βενζινοκινητήρες 1.0 lt. (3κύλινδρος) και 1.3 lt. (4κύλινδρος) της μάρκας με απόδοση 120 ίππων για τον πρώτο, αλλά και 150 και 180 ίππους για τον δεύτερο.

Advertisement
Advertisement

Renegade 640