Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To «πρόσωπο» του Infiniti Q Inspiration

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To «πρόσωπο» του Infiniti Q Inspiration

ΝΕΑ

To «πρόσωπο» του Infiniti Q Inspiration

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψή του που είναι προγραμματισμένη για το επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η Infiniti μας αποκάλυψε και την μπροστινή όψη του εντυπωσιακού πρωτότυπου Q Inspiration.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα μοντέρνο και γεμάτο τεχνολογία σεντάν που αποτελεί την πρώτη ξεκάθαρη ερμηνεία της νέας σχεδιαστικής γλώσσας του πολυτελούς παρακλαδιού της Nissan. Πριν μερικές ημέρες, το πολυτελές παρακλάδι της Nissan είχε αποκαλύψει την πίσω όψη του, τώρα συμπληρώνεται το παζλ.

Όμως πέρα από όσα βλέπει το μάτι, δηλαδή το κουπέ σχήμα, τις τέσσερις πόρτες, το χαμηλό ύψος των πλαϊνών παραθύρων, την επιμηκυμένη γυάλινη οροφή, τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τους μεγάλους αεραγωγούς και το σμιλεμένο αμάξωμα, δεν υπάρχει κάποια νέα πληροφορία.

Advertisement
Advertisement

Είναι επίσης εμφανής η ευρυχωρία του εσωτερικού και τα ιδιαίτερα καθίσματα. Άλλωστε η Infiniti έχει ήδη κάνει λόγο για… premium, lounge φιλοσοφία στον εσωτερικό του κόσμο.

«Το νέο πρωτότυπο μας θα οδηγήσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σεντάν στο επόμενο στάδιο εξέλιξης. Μία αλλαγή προς πιο έξυπνα, πιο συμπαγή και λιγότερο θορυβώδη συστήματα κίνησης. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα όχημα εναλλακτικών λειτουργιών, με ρέουσες χειρονομίες, πιο ενδιαφέρον, που προσφέρει εμπλουτισμένες εμπειρίες. Με τη μεγάλη του καμπίνα, τις ισορροπημένες αναλογίες και την μυώδη εμφάνισή του, το πρωτότυπο αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τα μοντέλα της Infiniti», είπε ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Karim Habib (δείτε αποκλειστική συνέντευξή του, πατώντας εδώ).

Infiniti-Q-inspiration-concept-b640

Advertisement

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να φέρει τον νέο κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης της Infiniti, που πιθανώς να συνδυάζεται με ηλεκτροκίνηση. Λίγες ώρες υπομονή, τα ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις στις 15 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της NAIAS 2018.

Infiniti-Q-inspiration-concept-c640

Advertisement