Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη η Bentley Bentayga plug in Hybrid

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη η Bentley Bentayga plug in Hybrid

ΝΕΑ

Έτοιμη η Bentley Bentayga plug in Hybrid

ΝΕΑ

Όπως περιμέναμε, η Bentley ξεκινάει το πρώτο μοντέλο της plug-in hybrid με τη μορφή της Bentayga. Και ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το νέο crossover που θα κινείται με βενζινοκινητήρα σε συνδυασμό με ηλεκτροκίνηση, οι πρώτες λεπτομέρειες και φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει τελευταία…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Λέγεται πως η Bentayga PHEV θα ενσωματώσει το ίδιο μηχανικό σύνολο με την Porsche Panamera E-Hybrid. Αυτό αποτελείται από ένα 3.0 λίτρων turbo V6 σε συνδυασμό με έναν ηλεκτρικό κινητήρα για μια συνδυασμένη απόδοση περίπου 450 ίππων. Θα προσφέρει επίσης 50 km ηλεκτρικής αυτονομίας και θα εκπέμπει μόνο 75 gr CO2/km (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα). Εκτιμάται ότι θα χρειαστούν 7,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως, αλλά ένας γρήγορος φορτιστής σχεδιασμένος από τον Philippe Starck θα μειώσει αυτόν τον χρόνο σε μόλις 2,5 ώρες.

Bentley-Bentayga-hybrid-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Η Bentayga Hybrid θα περιλαμβάνει επίσης τρεις λειτουργίες E, EV Drive, Hybrid και Hold, για τη διαχείριση της χρήσης της μπαταρίας, ενώ το ειδικό σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας θα παρέχει δεδομένα σχετικά με τη χρήση του κινητήρα. Η μόνη οπτική ένδειξη που διαχωρίζει το υβριδικό μοντέλο από τις υπάρχουσες εκδόσεις V8, W12 και diesel είναι οι ετικέτες και οι πλήμνες των τροχών. Διαφορετικά, μπορείτε να περιμένετε την Bentayga Hybrid να φαίνεται σαν οποιαδήποτε από τις συμβατικές εκδόσεις.