Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πράσινη» διάκριση για το Nissan Leaf

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πράσινη» διάκριση για το Nissan Leaf

ΝΕΑ

«Πράσινη» διάκριση για το Nissan Leaf

ΝΕΑ

Πριν καν ξεκινήσει η εμπορική του διάθεση στην  Ευρώπη, το νέο Nissan Leaf κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο, αυτή τη φορά από τον θεσμό του Next Green Car στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μόλις τον προηγούμενο μήνα, είχε προηγηθεί η βράβευση του ανανεωμένου μοντέλου της ιαπωνικής μάρκας από την Ένωση Τεχνολογιών Καταναλωτών (CES) στις ΗΠΑ, με το βραβείο Best of Innovation (Καλύτερης Καινοτομίας). Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο βραβείο είχε κατακτήσει το προηγούμενης γενιάς μοντέλο, το 2015.

Τα βραβεία Next Green Car 2017 αναγνωρίζουν τα καλύτερα «πράσινα» αυτοκίνητα που λανσαρίστηκαν στη Γηραιά Αλβιώνα τη χρονιά αυτή. Καλύπτοντας οκτώ διαφορετικές κατηγορίες, οι νικητές επιλέγονται από έναν κατάλογο 32 διαφορετικών μοντέλων από  18 κατασκευαστές.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα που κερδίζουν καλύπτουν επτά κατηγορίες οχημάτων και όλα έχουν κριθεί σε σχέση με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών κριτηρίων, των επιδόσεων και του κόστους. Εκτός των προαναφερομένων, οι κριτές συνεκτιμούν την καταλληλότητα του οχήματος για τον προοριζόμενο σκοπό, τις επιπτώσεις στην αγορά, καθώς και την σχέση ποιότητας-τιμής.

leaf-2018-d640