Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε που βρήκαμε τα ερπυστριοφόρα της Περιφέρειας Αττικής (+video)

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε που βρήκαμε τα ερπυστριοφόρα της Περιφέρειας Αττικής (+video)

ΝΕΑ

Δείτε που βρήκαμε τα ερπυστριοφόρα της Περιφέρειας Αττικής (+video)

ΝΕΑ

Με ένα Ford Raptor ξεπεράσαμε τις δυσκολίες του χιονιά και πήγαμε στην Πάρνηθα. Δείτε αποκλειστικές εικόνες που καταγράψαμε με την κάμερα του Newsauto…

Advertisement
Advertisement

 

Τις προηγούμενες ημέρες καταγράψαμε απίστευτες εικόνες… χάους από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι στα λόγια ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, στην πράξη αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Όπως έγινε γνωστό επιστρατεύτηκαν εκατοντάδες οχήματα, ακόμα και ερπυστριοφόρα προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι αλλά και να επέμβουν όπου χρειαστεί. Παρ’ όλα αυτά εκατοντάδες δρόμοι έκλεισαν και εγκλώβισαν χιλιάδες οδηγούς οι οποίοι αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν για να γλιτώσουν από τη θεομηνία.

Advertisement
Advertisement

Με Raptor σε δύσβατα μέρη

Στο Newsauto μας αρέσει να βρισκόμαστε μέσα στα γεγονότα και να τα καταγράφουμε για να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιήσαμε για να βγούμε στους δρόμους και να απαθανατίσουμε όσα συνέβησαν ήταν ένα Ford Raptor. Με το συγκεκριμένο κινηθήκαμε σε δύσβατα μέρη (δεδομένου των συνθηκών) και καταφέραμε να βρεθούμε στην Πάρνηθα και στο σημείο του τελεφερίκ.

Εκεί βρισκόντουσαν και αρκετά οχήματα της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία ήταν σε κατάσταση αναμονής για τυχόν έκτακτα περιστατικά κυρίως στην περιοχή της Πάρνηθας.

Advertisement

Βγήκαμε και καταγράψαμε…

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, καταγράψαμε σκηνές και περιστατικά που συνέβησαν σε διάφορα μέρη της Αθήνας.

Advertisement

Δείτε επίσης και τη στιγμή που στο σημείο του τελεφερίκ καταφτάνουν δύο φορτηγά με τη βοήθεια εκχιονιστικού για να ξεφορτώσουν αλάτι, προκειμένου να το διοχετεύσουν στις γύρω περιοχές.

*το video τραβήχτηκε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη: Νέα κρατική επιδότηση μαμούθ – Οι αλλαγές στο νέο «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
Προσοχή στον μαύρο πάγο – Το φαινόμενο που εχουμε τώρα (VIDEO)
Αττική Οδός προς Πυροσβεστική: «Μην ανησυχείτε… το ‘χουμε!»