Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται μία κλασική Mercedes Pullman

Ελλάδα 22:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται μία κλασική Mercedes Pullman

ΝΕΑ

Πωλείται μία κλασική Mercedes Pullman

ΝΕΑ

Μπορεί η Mercedes να είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της λιμουζίνα Maybach Pullman, αλλά οι λάτρεις των κλασικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την old fashion έκδοση, η οποία μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την έκθεση κλασικών μοντέλων Arthur Bechtel Classic Motors, η συγκεκριμένη Pullman έχει κατασκευαστεί το 1969 και είναι πλήρως ανακατασκευασμένη στα υψηλότερα και αυστηρότερα επίπεδα. Εκτός αυτού, οι χρωματικοί συνδυασμοί εξακολουθούν να συμμορφώνονται  με τις αρχικές προδιαγραφές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο διατίθεται σε εξαιρετική κατάσταση, τεχνικά και οπτικά, ενώ μετά την ανακατασκευή του, έχει διανύσει ελάχιστα km.

1969-mercedes-benz-600-pullman (2)-chariatis-530

Σε αντίθεση με τη νέας γενιάς Mercedes Pullman που διαθέτει έναν V12 κινητήρα 6,0 λίτρων, το μοντέλο του 1969 τροφοδοτείται από έναν V8 6,3 λίτρων, με μηχανικό ψεκασμό της Bosch και απόδοση 250 ίππων. Παράλληλα, το αυτόματο κιβώτιο των 4 σχέσεων μετέφερε την ισχύ στους πίσω τροχούς, ενώ άλλοι 50 ίπποι χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία του υδραυλικού συστήματος ευκολίας.

Advertisement

1969-mercedes-benz-600-pullman (1)-chariatis-640

Η συγκεκριμένη Mercedes 600 Pullman διεθέτει τέσσερις πόρτες και διαθέτει δύο επιπλέον καθίσματα που είναι τοποθετημένα αντικριστά στο πίσω μέρος. Ο χώρος των επιβατών χωρίζεται με ειδικό τζάμι από τον χώρο του οδηγού, ενώ εφοδιάζεται με κλιματισμό, μπαρ για τα πίσω καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, υδραυλική ρύθμιση των καθισμάτων, και ένα ηχοσύστημα της Becker. Όσο για την τιμή της, αυτή ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.

Advertisement