Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσπάθησε να βγάλει εκτός Ελλάδας κλεμμένη BMW Σειρά 8

Ελλάδα 1:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσπάθησε να βγάλει εκτός Ελλάδας κλεμμένη BMW Σειρά 8

ΝΕΑ

Προσπάθησε να βγάλει εκτός Ελλάδας κλεμμένη BMW Σειρά 8

ΝΕΑ

Με τη γνώριμη τακτική, αλλοδαπός προσπάθησε να βγάλει εκτός συνόρων μία BMW σειρά 8 Gran Coupe αξίας περίπου 160.000 ευρώ…

Advertisement
Advertisement

Ο αλλοδαπός οδηγώντας την 8άρα, έφτασε αργά το βράδυ στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο με σκοπό να περάσει το αυτοκίνητο στην Τουρκία.

Ηλπιζε ότι δε θα γινόταν έλεγχος αλλά…
Κατά τον έλεγχο λοιπόν διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας ήταν πλαστές, ο αριθμός πλαισίου του παραποιημένος και τελικά διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν και κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, με τη συνδρομή αξιωματούχων της Frontex, συνέλαβαν τον αλλοδαπό ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε για πλαστογραφία. Το όχημα, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Advertisement
Advertisement

Το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί το αυτοκίνητο και να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώστε πως BMW Σειρα 8 Grand Coupe έχουν πουληθεί ελάχιστα στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο διέθετε diesel κινητήρα 3.000 κυβικών απόδοσης 340 ίππων που επιπρόσθετα διαθέτει και ήπια υβριδική υποβοήθηση 48V.

Advertisement

Συγχαρητήρια στις αρχές στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων στον Έβρο…

Η συγκεκριμένη τακτική, της κλοπής αυτοκινήτων (κυρίως πολυτελών) στα οποία βγάζουν πλαστές πινακίδες, παραποιούν τον αριθμό πλαισίου και τα πουλάνε σε πελάτες-θύματα στο εξωτερικό, σε πολύ χαμηλότερες τιμές, είναι γνωστή στις αρχές.

Advertisement

Και μπορεί με την Τουρκία να υπάρχει συνοριακός έλεγχος. Όμως τι γίνεται με Σερβία, Βουλγαρία, κλπ;

ΑΚΟΜΑ:
Κλοπές: Σώσε το αυτοκίνητο με μόλις 10 ευρώ
Χαμός με τις κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα – Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι κλέφτες;
Πήρε στο κυνήγι τους κλέφτες με την Ferrari του! (+video)

 

Advertisement