Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πηδούν από το… καράβι στη Faraday Future!

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πηδούν από το… καράβι στη Faraday Future!

ΝΕΑ

Πηδούν από το… καράβι στη Faraday Future!

ΝΕΑ

Δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον της Faraday Future καθώς μετά από μήνες όπου ακούγονται και γράφονται πολλά για τα οικονομικά προβλήματα που απειλούν να… βγάλουν από τη πρίζα τη νεοσύστατη εταιρεία υβριδικών οχημάτων, έχει έρθει κύμα αποχωρήσεων από αυτή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αντιλήφθηκαν πως το πλοίο βυθίζεται οριστικά και το εγκαταλείπουν; Αυτό είναι το πιθανότερο, με τη λίστα σημαντικών μελών της που αποχώρησαν ή ετοιμάζονται να αποχωρήσουν, να είναι μακροσκελής!

Φέρονται να έχουν ήδη φύγει από την αμερικανική εταιρεία ο Σουηδός επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού, Pontus Fontaeus, καθώς και υπεύθυνος διαχείρισης προμηθευτών, Tom Wessner. Ακολούθησε η παραίτηση του Stefan Krause που έχοντας θητεύσει στη Deutsche Bank αλλά τη BMW είχε αναλάβει τη διαχείριση των χρηματοοικονομικών λειτουργιών της Faraday.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, του Verge, τoν ίδιο δρόμο ετοιμάζονται να πάρουν ο επικεφαλής τεχνολογιών Ulrich Kranz (επίσης προερχόταν από τη BMW) αλλά και ο Bill Strickland, επικεφαλής της γραμμής παραγωγής. Αν και ο τελευταίος ακόμα δηλώνει υπάλληλος της Faraday στην προσωπική του σελίδα στο linkedin.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το project που ξεκίνησε εντυπωσιακά με την παρουσίαση του FFZERO1 και μετά του FF 91, καταρρέει με γοργούς ρυθμούς.

Faraday-Future-FF91-b640