Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Opel: Όλα τα μοντέλα “ηλεκτροποιημένα” έως το 2024

Ελλάδα 2:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Όλα τα μοντέλα “ηλεκτροποιημένα” έως το 2024

Mobility

Opel: Όλα τα μοντέλα “ηλεκτροποιημένα” έως το 2024

Mobility

Η Opel συνεχίζει δυναμικά την στρατηγική της για “ηλεκτροποίηση” της γκάμας των μοντέλων της. Από τις αρχές του 2021 η εταιρία με σήμα τον κεραυνό θα έχει ήδη διαθέσιμα οκτώ μοντέλα σε σημαντικές κατηγορίες κλειδιά.

Advertisement
Advertisement

 

Η Opel σχεδιάζει να ηλεκτροποιήσει όλη την προσφερόμενη γκάμα των μοντέλων της μέχρι το 2024, σύμφωνα και με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας Michael Lohscheller. “Περισσότερα μοντέλα θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα αφού κάναμε την αρχή με το Corsa-e και το Grandland X Hybrid4 την φετινή χρονιά”, τόνισε ο Lohscheller.

Advertisement
Advertisement

Την χρονιά που μας έρχεται θα προστεθεί στη γκάμα η ηλεκτρική έκδοση με μπαταρίες του Vivaro, ενώ ετοιμάζεται και ο ηλεκτρικός διάδοχος του Mokka X. To 2021 την είσοδό τους στην αγορά θα κάνουν οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Combo και Combo Life, όπως και η ανάλογη έκδοση του Zafira Life. Απο την γκάμα φυσικά δεν θα λείπει και μια ηλεκτροποιημένη έκδοση της επόμενης γενιάς του Astra.

“Αυτή η σειρά προϊόντων θα μας βάλει σε μια εξαιρετική θέση για να καλύψουμε τους φιλόδοξους μελλοντικούς στόχους που έχουν τεθεί για τις εκπομπές ρύπων στην Ευρώπη”, ανέφερε ο Lohscheller, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στην βιωσιμότητα της εταιρίας στο μέλλον θα παίξουν μεγάλο ρόλο τόσο οι προηγμένοι κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και οι τεχνολογίες που θα προκύψουν από την έρευνα και την εξέλιξη που πραγματοποιεί η εταιρία στα κεντρικά της στο Rüsselsheim.